RSS

Vicepreședintele Partidului Ecol…

Vicepreședintele Part…

(VIDEO) Ăsta nu este pelerinaj, …

(VIDEO) Ăsta nu este …

În timp ce marioneta Berlinului …

În timp ce marioneta …

În timp ce unora din afara Român…

În timp ce unora din …

Cimitir de onoare românesc inaug…

Cimitir de onoare rom…

Ungaria șochează din nou! Muncit…

Ungaria șochează din …

Fundaţia lui Soros de la Budapes…

Fundaţia lui Soros de…

Alertă pe granița de Nord Vest a…

Alertă pe granița de …

De ani buni, Ploieștiul este unu…

De ani buni, Ploiești…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Print Friendly, PDF & Email

Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Mulțumesc din tot sufletul delegației românilor din Covasna care m-a propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș și tuturor celor care m-au ales în această funcție. Această alegere reprezintă de fapt o recunoaștere a eforturilor miilor de români din întreaga țară și din diaspora care au sprijinit prin toate mijloacele în ultimii ani acțiunile noastre comune menite a întări identitatea națională din Arcul Intracarpatic. 

Fără acești prieteni de suflet nu am fi putut face nimic. Ei au meritul primirii Asociației Calea Neamului în Forum și alegerii mele ca vicepreședinte din partea județului Covasna (ceilați doi vicepreședinți fiind din Harghita și Mureș) în urma Adunării Generale a Forumului Civic, care a avut loc la Miercurea Ciuc în data de 1 iulie 2017.

Acest lucru l-am și evidențiat în cuvântul meu de mulțumire adresat celor 30 de asociații ale Forumului. Preasfințitul Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, ocrotitorul nostru a binecuvântat cu bucurie această opțiune a celor prezenți dându-mi în același timp un canon pentru care mă rog lui Dumnezeu să fiu vrednic să-l respect. Îi sărut Dreapta cu fiiască supunere!

Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Am certitudinea că de acum încolo, acțiunile noastre se vor desfășura cu o și mai mare forță, mai ales că și până acum am avut tot sprijinul în activități din partea domnului Ioan Lăcătușu, a domnului Lazăr Ladariu (pe care am avut onoarea să-l cunosc bine încă de pe vremea studenției mele de la Tg. Mureș) și a secretarului executiv al Forumului, Florentina Teacă.

Sunt sigur că și celelalte asociații și personalități din această prestigioasă organizație condusă de domnul profesor universitar Ioan Sabău din Tg. Mureș vor răspunde prezent acțiunilor românești desfășurate în mijlocul poporului român din satele și orașele celor trei județe din Inima Țării. La fel și noi, cei din Calea Neamului vom sprijini cu toată puterea inițiativele celorlalte organizații din Forum. Toți pentru unul, unul pentru toți.

Doamne ajută!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

[sg_popup id=”68″ event=”onload”][/sg_popup]

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violentaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline