Germania

O monstruoasa alianta politica se pregateste pentru Parlamentul Germaniei

O monstruoasa alianta politica se pregateste pentru Parlamentul Germaniei. O coalitie a terorii se mobilizeaza pentru a conduce Bundestagul german.

Cei din „Frontul popular pentru eliberarea Palestinei” (PFLP) fac front comun cu germanii din Partidul marxist leninist al Germaniei (MLPD) pentru a participa impreuna in cursa electorala pentru Parlamentul german de la 24 septembrie, scrie israelnationalnews.com.

Atat Statele Unite ale Americii cat si Uniunea Europeana considerau pana acum PFLP ca fiind o organizatie terorista. Totusi, pentru ca inca n-au desfasurat pana acum deloc activitati teroriste sau atacuri in Germania, autoritatile guvernamentale germane nu pot lua masuri impotriva celor din aceasta organizatie.

[info]Scule electrice si de gradinarit Heinner pana la 25% reducere, 28.08- 03.09.2017[/info]

O monstruoasa alianta politica se pregateste pentru Parlamentul Germaniei

Potrivit ziarului german Jüdische Allgemeine, MLPD nu crede ca PFLP este o organizatie terorista, vazand-o mai degraba ca fiind acuzata pe nedrept:

„Cerem eliminarea organizațiilor revoluționare și anti-imperialiste din aceste „liste de teroare””, citeaza cei de la Jüdische Allgemeine

Este inca un mister cum de a ajuns o organizatie de tipul PFLP sa se implice activ in lupta politica germana, insa multe dintre situatiile paradoxale din ultima vreme din Germania nu mai surprind chiar atat de tare.

Daca aceasta coalitie dintre MLPD si PFLP va reusi sa intre in Parlamentul Germaniei, PFLP va avea acces la fonduri guvernamentale.

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

20 de ore ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

o zi ago

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

2 zile ago