CNCD

În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

 În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Noaptea minţii în cazul discriminării vloggerului clujean care a vrut să mănânce mici la Odorheiu Secuiesc, fiind sfidat de vânzătoarea maghiară de la Kaufland. În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Într-un comunicat emis de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), condus de Csaba Asztalos Ferenc, se afirmă că vloggerul clujean „Miliţianul” (refuzat în cumpărarea câtorva mici de vânzătoarea maghiară de la Kaufland şi mustrat de cetăţeni de etnie maghiară din Odorheiu că nu cunoaşte limba maghiară în aşa-zisul ţinut secuiesc) „provoacă, incită prin atitudinea adoptată şi interpretează cu rea intenţie comportamentul vânzătoarei” şi, în consecinţă, nu a fost discriminat.

În opinia reprezentanţilor acestei instituţii, vădit antiromânească, vloggerul nu a fost servit din cauza faptului că a comandat micii înainte de deschiderea punctului de lucru de lucru grill de la reţeaua Kaufland.

[info]Economisiţi timp şi efort! Cu Mopul Rotativ Kong Mop Mini curăţarea podelei devine treabă uşoară[/info]

În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Aşa că n-ar fi o problemă că omului nu i s-a vorbit în limba română şi că nu i s-a justificat refuzul comandei. Mai mult decât atât, conform capetelor pătrate de la CNCD, clujeanul e considerat cel vinovat. Probabil, în optica orwelliană a CNCD, maghiarii care îi reproşau vloggerului că nu se adresează în limba maghiară, “în Ţinutul Secuiesc”, ar fi meritat să-i aplice şi o corecţie.

CNCD este o instituţie a statului român, aflată sub control parlamentar. Preşedintele Asztalos Csaba a fost ales cu unanimitate voturi, de reprezentanţii tuturor partidelor politice parlamentare, substantial retribuiţi din bugetul statului român, care formează Colegiul Director al CNCD.

Autor: Florin Palas

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

23 de ore ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o zi ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

2 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

3 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

4 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

4 zile ago