RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Print Friendly, PDF & Email

 În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Noaptea minţii în cazul discriminării vloggerului clujean care a vrut să mănânce mici la Odorheiu Secuiesc, fiind sfidat de vânzătoarea maghiară de la Kaufland. În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Într-un comunicat emis de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), condus de Csaba Asztalos Ferenc, se afirmă că vloggerul clujean “Miliţianul” (refuzat în cumpărarea câtorva mici de vânzătoarea maghiară de la Kaufland şi mustrat de cetăţeni de etnie maghiară din Odorheiu că nu cunoaşte limba maghiară în aşa-zisul ţinut secuiesc) „provoacă, incită prin atitudinea adoptată şi interpretează cu rea intenţie comportamentul vânzătoarei” şi, în consecinţă, nu a fost discriminat.

În opinia reprezentanţilor acestei instituţii, vădit antiromânească, vloggerul nu a fost servit din cauza faptului că a comandat micii înainte de deschiderea punctului de lucru de lucru grill de la reţeaua Kaufland.

Economisiţi timp şi efort! Cu Mopul Rotativ Kong Mop Mini curăţarea podelei devine treabă uşoară

 În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Aşa că n-ar fi o problemă că omului nu i s-a vorbit în limba română şi că nu i s-a justificat refuzul comandei. Mai mult decât atât, conform capetelor pătrate de la CNCD, clujeanul e considerat cel vinovat. Probabil, în optica orwelliană a CNCD, maghiarii care îi reproşau vloggerului că nu se adresează în limba maghiară, “în Ţinutul Secuiesc”, ar fi meritat să-i aplice şi o corecţie.

CNCD este o instituţie a statului român, aflată sub control parlamentar. Preşedintele Asztalos Csaba a fost ales cu unanimitate voturi, de reprezentanţii tuturor partidelor politice parlamentare, substantial retribuiţi din bugetul statului român, care formează Colegiul Director al CNCD.

Autor: Florin Palas

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline