În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

 În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Noaptea minţii în cazul discriminării vloggerului clujean care a vrut să mănânce mici la Odorheiu Secuiesc, fiind sfidat de vânzătoarea maghiară de la Kaufland. În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Într-un comunicat emis de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), condus de Csaba Asztalos Ferenc, se afirmă că vloggerul clujean “Miliţianul” (refuzat în cumpărarea câtorva mici de vânzătoarea maghiară de la Kaufland şi mustrat de cetăţeni de etnie maghiară din Odorheiu că nu cunoaşte limba maghiară în aşa-zisul ţinut secuiesc) „provoacă, incită prin atitudinea adoptată şi interpretează cu rea intenţie comportamentul vânzătoarei” şi, în consecinţă, nu a fost discriminat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În opinia reprezentanţilor acestei instituţii, vădit antiromânească, vloggerul nu a fost servit din cauza faptului că a comandat micii înainte de deschiderea punctului de lucru de lucru grill de la reţeaua Kaufland.

[info]Economisiţi timp şi efort! Cu Mopul Rotativ Kong Mop Mini curăţarea podelei devine treabă uşoară[/info]

 În optica orwelliană a CNCD-ului, condus de un reprezentant al UDMR: ROMÂNUL E VINOVAT!

Aşa că n-ar fi o problemă că omului nu i s-a vorbit în limba română şi că nu i s-a justificat refuzul comandei. Mai mult decât atât, conform capetelor pătrate de la CNCD, clujeanul e considerat cel vinovat. Probabil, în optica orwelliană a CNCD, maghiarii care îi reproşau vloggerului că nu se adresează în limba maghiară, “în Ţinutul Secuiesc”, ar fi meritat să-i aplice şi o corecţie.

CNCD este o instituţie a statului român, aflată sub control parlamentar. Preşedintele Asztalos Csaba a fost ales cu unanimitate voturi, de reprezentanţii tuturor partidelor politice parlamentare, substantial retribuiţi din bugetul statului român, care formează Colegiul Director al CNCD.

Autor: Florin Palas

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Viktor Orban: Ungaria are toate motivele din lume sa refuze imigrantii. Doua triburi venite din Asia in urma cu 1000 de ani nu s-au adaptat nici acum si creeaza probleme Romaniei, Ucrainei, Slovaciei, Sloveniei, Croatiei si Serbiei

mie sept. 6 , 2017
Viktor Orban: Ungaria are toate motivele din lume sa refuze imigrantii. Doua triburi venite din Asia in urma cu 1000 de ani nu s-au adaptat nici acum si creeaza probleme Romaniei, Ucrainei, Slovaciei, Sloveniei, Croatiei si Serbiei. Dintre majoritatea europenilor de astazi, ungurii stiu poate cel mai bine cum sta […]
Viktor Orban: "Imigraţia economică este un lucru rău pentru Europa"

Poate vă place și:

libris.ro