De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali

De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali, Foto: captura Youtube

De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali.

Pe langa faptul ca presedintele Bulgariei nu a avut imprudenta presedintelui din Romania sa declare ca va primi oricat de multi imigranti si asa zisi refugiati care vor dori sa vina in Europa, iar institutiile de forta bulgare sprijina actiunile fortelor de ordine de la frontierele tarii sau de prin orasele Bulgariei, pentru a lua masurile care se impun impotriva imigratiei ilegale si impotriva trecerii ilegale a frontierei de catre persoane care nu pot fi identificate, in Bulgaria mai exista un motiv pentru care migrantii nu vor sa ajunga: exista grupuri de justițiari organizate in niste adevarate brigazi paramilitare, care ii vaneaza pe imigrantii ilegali.

Mai mult decat atat, imigrantii ilegali care au fortat trecerea ilegala a frontierei cu Bulgaria isi impartasesc experientele negative cu cei care doresc sa vina pe aceasta ruta alternativa, facandu-i sa se razgandeasca sa mai apuce pe acest traseu. Anul trecut au fost chiar cateva cazuri in care granicerii bulgari au impuscat cativa migranti care incercau sa treaca fraudulos frontiera dintre Turcia si Bulgaria.

De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali

Un alt aspect care ii descurajeaza pe migranti sa ajunga in Bulgaria, sunt centrele de primire ale imigrantilor care sunt sub orice critica, cu regim inchis, acestia neputand sa circule liberi.

Populatia din Bulgaria este de asemenea extrem de ostila acestui val de imigratie ilegala, bulgarii formand chiar si niste grupuri de justițiari organizate in niste adevarate brigazi paramilitare, care ii vaneaza pe imigrantii ilegali.

Sursa: Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns