libris.ro

Protest impotriva obligativitatii vaccinurilor la IASI

Protest impotriva obligativitatii vaccinurilor la IASI

Protest impotriva obligativitatii vaccinurilor la IASI

Duminica, 17 septembrie 2017, sub un soare pătrunzător, peste 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iași pentru a protesta impotriva obligativitatii vaccinurilor. Au fost prezenti participanti de toate varstele, de la copii foarte mici pana la bunici preocupati de soarta si de sanatatea nepotilor lor si in general români preocupati de viitorul tinerelor generatii.

Organizatorii evenimentului au fost cei de la Grupul de initiativa locala Iasi, care au obtinut autorizatie din partea Primariei Iasi pentru desfasurarea acestei manifestari in Piata Unirii atat in aceasta duminica, cat si pentru duminica viitoare, cand organizatorii se asteapta ca numarul participantilor sa creasca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Protest impotriva obligativitatii vaccinurilor la IASI

Evenimentul a starnit foarte putin interes din partea presei mainstream, fiind prezenta in Piata Unirii doar o echipa a televiziunii Digi24. De altfel, cei de la Digi24 nu pareau preocupati atat de mult de evenimentul in sine, cat mai degraba de a gasi ceva provocator sau scandalos la aceasta manifestatie, incercand sa forteze niste declaratii care sa-i puna intr-o lumina proasta pe participantii la acest protest.

Evenimentul a starnit foarte putin interes din partea presei mainstream, fiind prezenta in Piata Unirii doar o echipa a televiziunii Digi24.
Evenimentul a starnit foarte putin interes din partea presei mainstream, fiind prezenta in Piata Unirii doar o echipa a televiziunii Digi24.

Nemultumiti de rezultate, cei de la Digi24 au trecut la numarat participantii la protest, oprindu-se subit cand au ajuns cu numaratoarea la 200:

„Multumim celor care au participat. Multumim si apreciem efortul celor care au venit din Basarabia, Suceava, Vaslui, Botosani, Targu Neamt, Targu Frumos si din alte zone – efortul lor este demn de urmat. Celor ce nu au participat si au fost interesati de subiect, au datoria morala sa se prezinte data viitoare pe 24 septembrie, orele 17:00-19:00 in Piata Unirii. A fost prezenta si media, Digi24 ne-au numarat si cand au ajuns la 200 de persoane s-au oprit. Tineti aproape, in scurt timp venim cu informatii actualizate. „, au scris organizatorii protestului pe pagina de Facebook a evenimentului

De la un microfon amplasat in preajma Statuii lui Alexandru Ioan Cuza, unul dintre organizatorii evenimentului a rostit o scrisoare deschisă a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă
De la un microfon amplasat in preajma Statuii lui Alexandru Ioan Cuza, unul dintre organizatorii evenimentului a rostit o scrisoare deschisă a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă

De la un microfon amplasat in preajma Statuii lui Alexandru Ioan Cuza, unul dintre organizatorii evenimentului a rostit o scrisoare deschisă a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă:

„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,

Sînt Dr Pavel Chirilă, profesor universitar de Bioetică- știință care se ocupă cu „ce e bine și ce nu e bine în lumea viului”, adică în cercetarea și practica medicală.

Îmi permit să vă sfătuiesc și în același timp să vă rog ca pe niște personalități politice responsabile și care – cred – țineți la poporul român, SĂ NU PROPUNEȚI ȘI SĂ NU APROBAȚI LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII la care lucrați în prezent.

Injectarea unei substanțe farmacoloc acive în trupul unui om (concetățean) fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui”.

Deși fiziognomia oficialilor Ministerului Sănătății, cel puțin când îi vad la televizor nu îmi sugerează că au insomnie de grija sau mila poporului român, totuși îmi place să cred că în spatele acestei acțiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intenția de a răni poporul român mai mult decât este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venită de la oamenii politici sau bogați ai planetei.

Vă rog respectuos, ca un medic în vârstă, care am vaccinat ca medic de țară, mii de copii, și am vazut multe reacții adverse, dintre care unele foarte grave, să nu dați curs acestei intenții a doi sau trei funcționari ai Ministerului Sănătății care încearcă de mulți ani să-și împlinească această vie și nestăpânită dorință.

În prospectul redactat de fabricant care însoțește fiecare vaccin, sînt scrise reacțiile adverse. Vă rog să le citiți și să dați singuri un răspuns conștiinței voastre dacă după ce le citiți v-ați imobiliza copilul și l-ați obliga să se lase injectat.

Îndemn mamele din România să se roage pentru discernământul Dumneavoastră.

Propunerea „înalților” funcționari din Ministerul Sănătății de a despăgubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasă căci în banii publici se regăsesc și banii mamei al cărei copil este afectat. Pe de altă parte funcționarii Ministerului Sănătății nu înțeleg că misiunea medicilor este salvarea vieții și nu despăgubirea bolnavilor pe care îi nenorocesc ei înșiși într-un cadru perfect legal.”, se arata in scrisoarea deschisa transmisa de  catre Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă

A fost invitat sa preia cuvantul doctorul sucevean Mircea Puscasu, care s-a recomandat ca fiind si reprezentant al Asociatiei Bucovina Profundă.
A fost invitat sa preia cuvantul doctorul sucevean Mircea Puscasu, care s-a recomandat ca fiind si reprezentant al Asociatiei Bucovina Profundă

Dupa acest moment, a fost invitat sa preia cuvantul doctorul sucevean Mircea Puscasu, care s-a recomandat ca fiind si reprezentant al Asociatiei Bucovina Profundă. In cadrul unui discurs care a tinut asistenta deosebit de concentrata, Mircea Puscasu a vorbit despre tendinta la nivel global de a schimba statutul natural al notiunii de familie, unele state fortand deja cadrul legal pentru ca familia sa nu mai fie definita asa cum o stiam din mama si tata (dand ca exemplu situatia din Ontario,Canada), ci din diverse formule birocratice precum: parinte 1 si parinte 2 sau tutore 1 si tutore 2, sau variante care merg pana la parinte n+1 sau tutore n+1, indiferent de sexul acestora.

A vorbit de asemenea si despre tendinta crescanda a statelor nordice din Europa de a considera copiii drept un fel de proprietate a statului, smulgandu-i in orice clipa din sanul familiei naturale, numai pentru a-i da spre adoptie unor alte familii neconventionale, sau pentru a-i duce in niste centre de plasament, de cele mai multe ori motivul fiind acela al aplicarii unei reeducari ideologice.

Protest impotriva vaccinarii obligatorii: Legea vaccinarii este neconstitutionala,ilegala si abuziva
Protest impotriva vaccinarii obligatorii: Legea vaccinarii este neconstitutionala,ilegala si abuziva

Doctorul Mircea Puscasu si-a inceput discursul prin a-i intreba pe cei prezenti daca stiu cand s-a mai intamplat in istoria omenirii ca sa le fie impus oamenilor tratamentul medical obligatoriu, dezvaluindu-le ca ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost pe vremea lagarelor naziste, in cadrul unor experimente pe oameni, care s-au lasat cu urmari foarte grave.

"Codul de la Nuremberg" care descria clar consimtamantul informat si „puterea de alegere nestăvilită” in primul sau principiu de baza din 1947
„Codul de la Nuremberg” care descria clar consimtamantul informat si „puterea de alegere nestăvilită” in primul sau principiu de baza din 1947

Astfel, in urma constatarii acestor atrocitati din lagarele naziste in timpul Proceselor de la Nuremberg, ca raspuns la experimentarea umana neetica pe prizonierii din lagare, s-a impus asa numitul „Cod de la Nuremberg” care descria clar consimtamantul informat si „puterea de alegere nestăvilită” in primul sau principiu de baza din anul 1947.

Organizatorii protestului si-au reiterat indemnul catre participantii la acest eveniment pentru a fi prezenti si duminica viitoare in Piata Unirii din Iasi, sperand ca peste o saptamana numarul participantilor sa creasca.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info