În urma sesizării OCDL, IKEA renunță la marcajul rutier LGBT

În urma sesizării OCDL, IKEA renunță la marcajul rutier LGBT.

Dacă la începutul săptămânii eram întâmpinați la IKEA Timișoara pe un „covor” curcubeu – pentru că trecere de pietoni, potrivit legislației în vigoare în România, nu putea fi vorba – iată că la început de weekend s-a reintrat în legalitate, IKEA Timișoara revenind la gânduri mai bune prin refacerea trecerilor de pietoni în acord cu legislația în vigoare.

Mulțumim autorităților publice care au dat curs cu promptitudine notificării OCDL în acest sens și apreciem faptul că IKEA a înțeles că, deși este un gigant mondial în domeniul său de activitate – pentru care avem toată aprecierea – totuși, promovarea unor ideologii nocive pentru societatea românească, mai cu seamă cu încălcarea dispozițiilor legale, nu-i face cinste și nu o putem tolera.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Având în vedere că mâine, 15 iunie 2024, se împlinește un an de când IKEA a venit în Timișoara, OCDL urează tradiționalul românesc LA MULȚI ANI! curați, fără „curcubeu”, fără ideologii.

Mulțumim tuturor celor care ne-ați semnalat (și ne semnalați în continuare) orice abateri de la legislație sau încălcări ale drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, OCDL fiind la datorie, îndeplinindu-și rolul pentru care a luat ființă și activează.

Dacă ești martorul unor situații similare, nu ezita să ni le semnalezi la office@ocdl.ro. (sursa: ocdl.ro)


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

RXD, "Ciuma roșie"? O firmă din Iași își țepuiește angajații?

Dum iun. 16 , 2024
O companie din Iași, RXD, partener GLS, un fel de subcontractor pentru distribuția de colete, obișnuiește să angajeze ca șoferi, naivii care atunci când văd numele companiei GLS au încredere totală și nu mai sunt la fel de vigilenți când vine vorba de acte, hârtii, drepturi salariale, condiții de muncă, […]
RXD, "Ciuma roșie"? O firmă din Iași își țepuiește angajații?

Poate vă place și:

libris.ro