Protest

A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

De mai bine de doua decenii si jumatate, românii sunt asaltati zilnic de catre o propaganda antiromâneasca agresiva, pe toate caile posibile si aproape pe toate planurile. Românilor li se inoculeaza zilnic de catre mass media vanduta ideea ca suntem un popor plin numai de defecte majore, o natiune esuata care nu are puterea si nici meritul de a se conduce singura, ci trebuie sa fie colonia sau sclavii altora de peste mari si tari.

In fruntea protestelor de strada gasesti aproape tot ce vrei dintre promotorii propagandei antiromânesti: de la agenti de influenta pentru puteri straine, oameni ai diverselor DE-servicii stiute si nestiute din România, infractori marunti transformati in informatori pentru diverse institutii de forta mioritice, indivizi care militeaza frenetic pentru destramarea teritoriala a României si alipirea unor teritorii romanesti catre tarile vecine, pana la cohorte intregi de membri de partide si chiar lideri politici.

A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

Secesionisti, Hoitnewz si Iohannis, o combinatie mortala pentru statul unitar roman!
Regionalizare? NU! Multumesc, eu nu vreau sa fiu tradator de tara!

Cum se face ca pe secesionistii care isi doresc destramarea teritoriala a României ii reapuca patriotismul taman la protestele celor de la #Rezist? Sa umbli tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare si apoi sa te imbraci „spontan” pe spinare cu steagul Romaniei este cam de porc, NU?

Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: „Cioloș cu „tehnocrații”, Turcan cu „liberalii”, Barna cu „USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”, Foto: Facebook.com

Fix aceeasi situatie o gasim si atunci cand vorbim de vectorii politici care au incercat sa confiste aceste proteste si sa le foloseasca drept trambuline pentru a castiga cat mai mult capital electoral.

Marin Nicolae, un tanar care schimba partidele politica ca pe lenjeria intima

Cand au debutat protestele de strada din februarie 2017, a devenit clar ca exista #rezistenti prin aproape toate formatiunile politice. Daca unii dintre ei s-au deconspirat in totalitate si au ajuns in cele din urma sa faca pasul catre USR, altii inca sunt in adormire, astepand semnalul de activare.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Nota noastra: Pe un tradator de tara care vrea dezmembrarea tarii si umbla tot anul cu steaguri secesioniste pe spinare, tocmai la aceste proteste il reapuca patriotismul? Cand promotorii si avangarda protestelor din strada sunt serviciile si institutiile de forta e clar ca nimic bun nu ne asteapta din aceste miscari.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

17 minute ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago