Societate

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

In timp ce unii români isi toarna zilnic tone de mizerii in cap unii altora in timpul unor patimase lupte ideologice, pe scena din România lucrurile stau de multe ori cu totul si cu totul diferit. Protejatii celor din peisajul politic mioritic, sau cârlanii, asa cum ii numea un odios intrat pe usa din dos a istoriei la carma statului român, fac de cele mai multe ori niste jocuri de culise greu de imaginat.

Scena  politica din România nu este impartita doar in alb si negru dupa cum ar putea crede unii, ci este extrem de pestrita si de fluida, fiind chiar foarte maleabila din punct de vedere ideologic. Asa se face ca uneori sunt inregimentati in anumite formatiuni politice niste indivizi care nu ar avea ce cauta in viata lor in asemenea partide politice.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România

Cand au debutat protestele de strada din februarie 2017, a devenit clar ca exista #rezistenti prin aproape toate formatiunile politice. Daca unii dintre ei s-au deconspirat in totalitate si au ajuns in cele din urma sa faca pasul catre USR, altii inca sunt in adormire, astepand semnalul de activare.

Intre PSD si USR via #Rezist, agentii dubli de pe scena politica din România, Foto: facebook.com/dogaru.andrei.587

Unii, ramasi inca asa de sanchi in PSD, precum deputatul Petre Florin Manole, duc dorul paradelor pentru minoritatile curcubeului si privesc cu jind la reuniunile USR-istilor. De altfel, cand e vorba de votat chestiuni importante pentru România, el este singurul care le da cu tifla PSD-istilor, asa precum a facut-o la votul privind initiativa celor de la UDMR de modificare a Legii administratiei publice locale, atunci cand a fost unicul parlamentar PSD care a facut nota discordanta fata de colegii sai.

Petre Florin Manole, secretar in Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, Foto: facebook.com/Petre-Florin-Manole-1140001842686665/
In imaginile de mai sus il puteti vedea pe deputatul PSD Petre-Florin Manole, secretar in comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor naţionale, aflat in „tandreturi” atat cu cu unii dintre USR-isti, cat si cu o tanara TFL-ista, reprezentanta a feminismului, un curent neomarxist destul de agresiv din punct de vedere ideologic, ce murdareste de o buna bucata de vreme mintile tinerilor.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago