Politica

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Spre deosebire de restul Europei, Polonia ia foarte in serios pericolul reprezentat de invazia asa zisilor refugiati si imigranti, aratandu-se profund ingrijorata de situatia de-a dreptul disperata in care se afla acum Suedia, acolo unde s-a ajuns ca imigrantii sa se plimbe pe strazi cu arme de foc sau sa plaseze grenade de razboi in zonele aglomerate ale oraselor suedeze.

Polonia este pregatita sa ia masuri disperate pentru a opri valurile de refugiati care se revarsa catre Europa: Jacek Czaputowicz, ministrul de externe din Polonia, a lansat un apel disperat cu privire la problema „invaziei” imigrantilor si refugiatilor, declarand ca frontierele tarii sale trebuie sigilate impotriva acestei invazii.

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Pozitia noastra in ceea ce priveste migratia ramane neschimbata. Noi consideram, de altfel am spus asta si in timpul vizitei mele recente din Germania, ca fiecare tara are dreptul sa ii invite pe refugiati, dar nu ii poate invita sa se duca in alta tara. Acest lucru e evident pentru noi si nu exista cale pentru aplicarea unui mecanism de relocare a refugiatilor in Polonia. „, a declarat Mateusz Morawiecki, membru al guvernului, pentru un post de radio polonez

Din asa numitele zone interzise (no-go) unde s-au format enclave impenetrabile ale imigrantilor in Suedia, ies frecvent tineri inarmati cu arme de foc, unii chiar si cu pusti de asalt si hoinaresc nestingheriti pe strazi.

Spre deosebire de restul tarilor europene care prefera sa tina sub pres aceste amanunte sau stiri cu privire la situatia dezastruoasa in care se gaseste acum Suedia, Polonia pregateste masuri disperate pentru protejarea propriilor cetateni, nearatandu-se dispusa sa imparta aceeasi soarta cu poporul suedez.

Din pacate Suedia a devenit dintr-o tara invidiata si la a carei cetatenii ravneau multi dintre ceilalti europeni, intr-un adevarat iad pe pamant, cu oameni impuscati prin pizzerii sau ucisi de grenade de mana pe care le gasesc pe strazile oraselor. 

Multiculturalismul si toate experimentele legate de aceasta himera, inclusiv mecanismele care au favorizat si intretinut acest deziderat, reprezinta neindoielnic un mare esec al ideologiei progresiste, asa cum a reprezentat si bolsevimsul la inceputul secolului trecut.

Pana si Jimmie Akesson, liderul democratilor din Suedia, recunoaste ca multiculturalismul a esuat, iar tara sa este cel mai bun exemplu care dovedeste acest lucru:

„Sunt impuscati mortal oameni in pizzerii, sunt ucisi oameni cu grenade de mana pe care le gasesc pe strazi(…)

Asta este noua Suedie; noul paradis multicultural, palpitant si dinamic pe care atat de multe persoane din aceasta adunare(n.r. Parlamentul Suediei) s-au chinuit timp de multi ani sa il creeze”

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago