libris.ro

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri  asa zisii „refugiati”

Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Spre deosebire de restul Europei, Polonia ia foarte in serios pericolul reprezentat de invazia asa zisilor refugiati si imigranti, aratandu-se profund ingrijorata de situatia de-a dreptul disperata in care se afla acum Suedia, acolo unde s-a ajuns ca imigrantii sa se plimbe pe strazi cu arme de foc sau sa plaseze grenade de razboi in zonele aglomerate ale oraselor suedeze.

Polonia este pregatita sa ia masuri disperate pentru a opri valurile de refugiati care se revarsa catre Europa: Jacek Czaputowicz, ministrul de externe din Polonia, a lansat un apel disperat cu privire la problema „invaziei” imigrantilor si refugiatilor, declarand ca frontierele tarii sale trebuie sigilate impotriva acestei invazii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dupa stirile din Suedia cu imigranti care umbla cu arme de foc pe strada, Polonia a decis sa-si sigileze granitele pentru a opri asa zisii „refugiati”

Pozitia noastra in ceea ce priveste migratia ramane neschimbata. Noi consideram, de altfel am spus asta si in timpul vizitei mele recente din Germania, ca fiecare tara are dreptul sa ii invite pe refugiati, dar nu ii poate invita sa se duca in alta tara. Acest lucru e evident pentru noi si nu exista cale pentru aplicarea unui mecanism de relocare a refugiatilor in Polonia. „, a declarat Mateusz Morawiecki, membru al guvernului, pentru un post de radio polonez

Din asa numitele zone interzise (no-go) unde s-au format enclave impenetrabile ale imigrantilor in Suedia, ies frecvent tineri inarmati cu arme de foc, unii chiar si cu pusti de asalt si hoinaresc nestingheriti pe strazi.

Spre deosebire de restul tarilor europene care prefera sa tina sub pres aceste amanunte sau stiri cu privire la situatia dezastruoasa in care se gaseste acum Suedia, Polonia pregateste masuri disperate pentru protejarea propriilor cetateni, nearatandu-se dispusa sa imparta aceeasi soarta cu poporul suedez.

Din pacate Suedia a devenit dintr-o tara invidiata si la a carei cetatenii ravneau multi dintre ceilalti europeni, intr-un adevarat iad pe pamant, cu oameni impuscati prin pizzerii sau ucisi de grenade de mana pe care le gasesc pe strazile oraselor. 

Multiculturalismul si toate experimentele legate de aceasta himera, inclusiv mecanismele care au favorizat si intretinut acest deziderat, reprezinta neindoielnic un mare esec al ideologiei progresiste, asa cum a reprezentat si bolsevimsul la inceputul secolului trecut.

Pana si Jimmie Akesson, liderul democratilor din Suedia, recunoaste ca multiculturalismul a esuat, iar tara sa este cel mai bun exemplu care dovedeste acest lucru:

„Sunt impuscati mortal oameni in pizzerii, sunt ucisi oameni cu grenade de mana pe care le gasesc pe strazi(…)

Asta este noua Suedie; noul paradis multicultural, palpitant si dinamic pe care atat de multe persoane din aceasta adunare(n.r. Parlamentul Suediei) s-au chinuit timp de multi ani sa il creeze”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info