Societate

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

Intr-o postare plina de naduf, avocatul Aurelian Pavelescu vorbeste despre venirea vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans la Bucuresti si despre dedesubturile acestei vizite, venite tocmai acum in plin scandal cu privire la problemele Romaniei din domeniul justitiei.

„Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, adica al doilea om din UE, a venit la Bucuresti in uriasul scandal pe justitie, CA S-O DEA LA PACE! Acela care, de cativa ani este spaima spaimelor, sabia care taie capetele, fondurile europene, decreteaza cine traieste si cine moare si, mai ales, sustinatorul DNA, al Cordutei Kovesi si Klaus Iohannis, spaima coruptiei, ce sa mai spun, insusi Dumnezeu, mai fioros cu mult decat seful lui chiar – mult mai micutul la stat si mai zglobiu, Jean-Claude Juncker, si mai batranel, si mai usor de luat peste picior. Este si diferenta, desigur, dintre micutul ducat al Luxemburgului – de unde vine Juncker – si neinduplecata si cinica Olanda, cu morga imperiala printre cei mari – ajunsi din ce in ce mai neputinciosi!

Cineva i-o fi spus lui Timmermans ca in Romania lucrurile se cam imput, ca poporul a inceput sa cracneasca si oamenii incep sa se cam intrebe ca Moromete, in scena celebra a plecarii lui Nicolae de acasa la scoli mai inalte: „Unde mergem, noi, Nicolae, acum?” Adica: noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia! Cu siguranta asta i-a spus sefa cu informarile de la Bucuresti, o doamna care minte mereu, dar asa, cu permis de manipulare de sus, dintre cozile noastre de topor.”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

„Care a fost mesajul lui Timmermans? Dati-va mana, faceti ce faceti cu justitia – nu e chiar asa de rau – dar faceti impreuna. Adica, sa fie toata lumea bine, si Codruta, si Portocala, si Onea, nu-i asa? Si ca… nu prea e bine ce face presa, ca tulbura poporul, sa nu mai zica lucruri rele despre justitie…

Adica sa ingroape abuzurile! Si ministrul Justitiei sa o lase mai moale, si CSM sa o dea mai tare, si, in fine, politicienii sa-i mai slabeasca pe procurori cu abuzurile lor si sa se gandeasca mai mult la… economie! Hopa! Nu cumva Timmermans ofera la schimb si ceva banuti? In schimbul controlului pe justitie care sa treaca putin si pe la Ambasada Olandei?”, a mai adaugat Aurelian Pavelescu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago