libris.ro

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

Intr-o postare plina de naduf, avocatul Aurelian Pavelescu vorbeste despre venirea vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans la Bucuresti si despre dedesubturile acestei vizite, venite tocmai acum in plin scandal cu privire la problemele Romaniei din domeniul justitiei.

„Frans Timmermans, Vicepresedintele Comisiei Europene, adica al doilea om din UE, a venit la Bucuresti in uriasul scandal pe justitie, CA S-O DEA LA PACE! Acela care, de cativa ani este spaima spaimelor, sabia care taie capetele, fondurile europene, decreteaza cine traieste si cine moare si, mai ales, sustinatorul DNA, al Cordutei Kovesi si Klaus Iohannis, spaima coruptiei, ce sa mai spun, insusi Dumnezeu, mai fioros cu mult decat seful lui chiar – mult mai micutul la stat si mai zglobiu, Jean-Claude Juncker, si mai batranel, si mai usor de luat peste picior. Este si diferenta, desigur, dintre micutul ducat al Luxemburgului – de unde vine Juncker – si neinduplecata si cinica Olanda, cu morga imperiala printre cei mari – ajunsi din ce in ce mai neputinciosi!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cineva i-o fi spus lui Timmermans ca in Romania lucrurile se cam imput, ca poporul a inceput sa cracneasca si oamenii incep sa se cam intrebe ca Moromete, in scena celebra a plecarii lui Nicolae de acasa la scoli mai inalte: „Unde mergem, noi, Nicolae, acum?” Adica: noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia! Cu siguranta asta i-a spus sefa cu informarile de la Bucuresti, o doamna care minte mereu, dar asa, cu permis de manipulare de sus, dintre cozile noastre de topor.”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook

Aurelian Pavelescu: „Noi credeam ca mergem spre democratie cu UE, nu spre statutul de colonie si cetateni de mana a… treia!”

„Care a fost mesajul lui Timmermans? Dati-va mana, faceti ce faceti cu justitia – nu e chiar asa de rau – dar faceti impreuna. Adica, sa fie toata lumea bine, si Codruta, si Portocala, si Onea, nu-i asa? Si ca… nu prea e bine ce face presa, ca tulbura poporul, sa nu mai zica lucruri rele despre justitie…

Adica sa ingroape abuzurile! Si ministrul Justitiei sa o lase mai moale, si CSM sa o dea mai tare, si, in fine, politicienii sa-i mai slabeasca pe procurori cu abuzurile lor si sa se gandeasca mai mult la… economie! Hopa! Nu cumva Timmermans ofera la schimb si ceva banuti? In schimbul controlului pe justitie care sa treaca putin si pe la Ambasada Olandei?”, a mai adaugat Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info