Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?, Foto: captura TV SUD
Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?
Anticii se ghidau dupa principiul “Lex mala lex nula”, adica “o lege proasta nu-i lege”. Dupa ce vezi ca o persoana a stat peste patru luni prin arest preventiv, pentru a fi acum achitata definitiv, incepi parca sa te gandesti ca anticii erau oarecum mai privilegiati decat in noi in ceea ce priveste problemele legate de justitie? Cum asa? Pai la ei nu era prezenta sintagma aceasta de “justitie independenta”. Justitia nu putea scapa si s-o ia razna pe campuri, cum o ia de o buna bucata de vreme in Romania.
Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu, potrivit luju.ro.
Bine, acum n-o fi tocmai o decizie pe placul fanilor talibanismului justitiar, insa daca in cele din urma Curtea de Apel Brasov l-a achitat definitiv pe fostul director ROMARM Dan Tache, acum ramane bineinteles intrebarea ce se va intampla cu prejudiciile aduse imaginii sale, umilinta publica indurata, distrugerea carierei sale si practic a intregii sale vieti, dupa un asemenea circ mediatic la care a fost supus.
Daca se va indrepta la randul sau impotriva nedreptatii la care a fost supus, atat pentru perioada de peste patru luni in care a fost tinut in arest preventiv cat si pentru celelalte pierderi provocate de bolsevismul justitiar, cine va plati toate oalele sparte? Nu cumva tot noi cei multi, contribuabilii fara vina? Dar poate ca nu suntem chiar fara vina, pentru ca gloatele care cer cu manie proletara sa le fie acordate puteri dumnezeiesti acestor justitiari, au creat niste mici dictatori prin institutiile de forta…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment