Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Anticii se ghidau dupa principiul „Lex mala lex nula”, adica „o lege proasta nu-i lege”. Dupa ce vezi ca o persoana a stat peste patru luni prin arest preventiv, pentru a fi acum achitata definitiv, incepi parca sa te gandesti ca anticii erau oarecum mai privilegiati decat in noi in ceea ce priveste problemele legate de justitie? Cum asa? Pai la ei nu era prezenta sintagma aceasta de „justitie independenta”. Justitia nu putea scapa si s-o ia razna pe campuri, cum o ia de o buna bucata de vreme in Romania.

Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu, potrivit luju.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Achitat definitiv dupa ce a stat patru luni in arest preventiv! Fostul director ROMARM Dan Tache, inca o victima a bolsevismului justitiar?

Bine, acum n-o fi tocmai o decizie pe placul fanilor talibanismului justitiar, insa daca in cele din urma Curtea de Apel Brasov l-a achitat definitiv pe fostul director ROMARM Dan Tache, acum ramane bineinteles intrebarea ce se va intampla cu prejudiciile aduse imaginii sale, umilinta publica indurata, distrugerea carierei sale si practic a intregii sale vieti, dupa un asemenea circ mediatic la care a fost supus.

Daca se va indrepta la randul sau impotriva nedreptatii la care a fost supus, atat pentru perioada de peste patru luni in care a fost tinut in arest preventiv cat si pentru celelalte pierderi provocate de bolsevismul justitiar, cine va plati toate oalele sparte? Nu cumva tot noi cei multi, contribuabilii fara vina? Dar poate ca nu suntem chiar fara vina, pentru ca gloatele care cer cu manie proletara sa le fie acordate puteri dumnezeiesti acestor justitiari, au creat niste mici dictatori prin institutiile de forta…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Minune in România? Se opreste proiectul legii vaccinarii obligatorii?

joi mart. 22 , 2018
Minune in România? Se opreste proiectul legii vaccinarii obligatorii? Dupa ce se parea ca mai curand se vor inaspri presiunile legate de impunerea legii vaccinarii obligatorii, potrivit ultimelor declaratii ale Ministrului Sanatatii: “Cuvantul obligativitate nu trebuie evitat, acest cuvant nu trebuie scos din legea vaccinarii”, iata ca acum avocatul  Gheorghe Piperea […]
Cum sa ai incredere intr-un tratament obligatoriu in aceeasi tara in care a avut loc scandalul HEXI PHARMA?, Foto: facebook.com/fratiaromanilor

Poate vă place și:

libris.ro