libris.ro

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, adeptii federalizarii României

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, adeptii federalizarii României

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, adeptii federalizarii României

Uimit de cat de mult s-a putut pacali cu USR-ul, un basarabean cu cetatenie romana ne scrie dupa ce a citit unul dintre articolele Glasul.info, rugandu-ne sa publicam un articol lamuritor cu privire la adevarata fata a USR-istilor, argumentand ca inca mai exista multi oameni de buna credinta care au ramas incatusati in perceptia ca de fapt USR ar fi un „partid speranta” care sa aduca o schimbare in bine in societatea romaneasca.

Cu toate ca noi consideram ca deja am publicat destule articole argumentate care arata adevarata imagine a USR-ului, ne-am lasat induplecati si vom face inca o incercare de demitizare a acestei asa zise „formatiuni politice speranta”, creata in niste laboratoare ideologice antiromanesti, cel mai probabil din pacate si cu o regretabila complicitate din partea serviciilor si a sistemului, ajutate si de majoritatea institutiilor de forta din Romania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ca sa explici cum a aparut de fapt USR in Romania, trebuie sa te intorci in timp, la inceputul anilor 2000, atunci cand pe valul primelor miscari masive de strada din Romania ale asa zisei „societati civile”, a aparut prima revolutie colorata din Romania, Revolutia Portocalie, care in scurt timp va propulsa la carma statului pentru un deceniu o camarila odioasa, ce va fi cunoscuta ca fiind regimul mafiei portocalii.

Si PDL-ismul ajunsese in ultimele sale zile de viata sa fie "sustinut" pe strazi de oameni imbracati in portocaliu, dar cu cagule negre pe fata, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.com
Si PDL-ismul ajunsese in ultimele sale zile de viata sa fie „sustinut” pe strazi de oameni imbracati in portocaliu, dar cu cagule negre pe fata, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Prin infuzii financiare externe, diferite ONG-uri din Romania au creat premizele si pretextele inscaunarii in fruntea Romaniei a Mafiei Portocalii, un regim catastrofal pentru Romania si pentru cetatenii sai. Taman membrii acelorasi ONG-uri se regasesc si acum angrenati in diverse forme in asa zisa lupta impotriva coruptiei. Culmea ironiei, NU?

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, adeptii federalizarii României

Cand iei la bani marunti membrii nucleului dur al celor din USR, observi ca unii provin din cunoscute centre, incubatoare si miscari ideologice cu vederi de extrema stanga. Cea mai insemnata cresa ideologica a simpatizantilor extremei stangi o regasim la Cluj-Napoca, acolo unde se remarca si cei mai radicali membri ai miscarii.

Multi dintre ei se autointituleaza progresisti, globalisti, dar pe majoritatea ii tradeaza discursul presarat din loc in loc, fix cu ideile internationalist socialiste ale „revolutionarilor” de la inceputul secolului trecut.

Ca si inaintasii lor, unii dintre ei fiind chiar vlastare oficiale ale celor coborati candva de pe tevile tancurilor sovietice, nici astia nu privesc cu ochi buni unionismul romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului. Iar exemplul cel mai bun pentru acest lucru este chiar deputatul USR Iulian Bulai care a declarat urmatoarele despre problema Basarabiei:

 Basarabia nu este parte a Romaniei. Nu ar fi mai larg să sărbătorim basarabenii de pretutindeni decât o zonă care nu mai este acum a României?”, a declarat deputatul USR, Iulian Bulai

In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca "Basarabia nu este parte a Romaniei"!
In cel mai pur stil sovieto-internationalist, deputatul USR Iulian Bulai a venit sa ne readuca aminte ca „Basarabia nu este parte a Romaniei”!

Cosette Chichirau, deputat USR, pastreaza si ea de asemenea traditia „internationalist socialista”, trecand in profilul sau de pe Facebook la capitolul limbi cunoscute: limba romana si cea … moldoveneasca.

Pai sa n-o pupe Dodon de bucurie si s-o dea exemplu de antiunionism, sau dupa caz de patrioata „moldovanca”, pana prin extremul orient? Si tineti cont, este aleasa intr-o functie oficiala de demnitar in Parlamentul Romaniei!

Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook
Cine sunt de fapt cei de la USR: antiunionisti, moldovenisti, sustinatori ai marxismului, Foto: facebook

Acestia sunt dragi romani USR-istii! Se erijeaza in aparatori ai democratiei, in luptatori impotriva coruptiei, insa multi dintre ei sunt chiar aceiasi indivizi care au adus la putere regimul mafiei portocalii din Romania, o perioada de crunta si trista din istoria Romania postdecembriste, cu tunuri de zeci de miliarde de euro din care n-a mai fost recuperat nici macar praful de pe toba!

Ne intristeaza de fiecare data cand descoperim oameni de buna credinta, patrioti romani, care afirma ca au incredere in USR, ramanand incarcerati in falsa perceptie ca USR-istii chiar ar putea fi salvatorii cuiva…

Nota redactiei: si inca o observatie trebuie facuta in legatura cu majoritatea publicatiilor care sustin deschis USR-ul. Multe dintre ele publica materiale care promoveaza federalizarea tarii, autonomia teritoriala pentru anumite minoritati, dezbinarea dintre romanii din diferite zone ale tarii, propaganda impotriva patriotismului si a nationalismului, propaganda impotriva crestinismului in general si a ortodoxismului in special, etc 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info