CNCD

Deputatul Daniel Gheorghe: „Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

Deputatul Daniel Gheorghe: „Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

Intr-o declaratie politica rostita miercuri in Parlamentul Romaniei, deputatul PNL Daniel Gheorghe a abordat problema abuzurilor si imixtiunilor care depasesc zona de competenta si autoritate institutionala ale Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Potrivit politicianului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a „transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice”, sfidand in dese randuri chiar si imunitatea parlamentara, transformandu-se cu de la sine putere intr-un cenzor al declaratiilor politice ale parlamentarilor. In plus, mai adauga liberalul, CNCD-ul a ajuns sa vina chiar si cu propuneri legislative privind asa zisa uniune consensuala si parteneriatul civil, initiind niste actiuni evident neconstitutionale.

Deputatul Daniel Gheorghe: „Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

„Doresc sa sesizez anumite abuzuri comise de CNCD. Au existat cazuri in care anumite persoane publice au fost amendate sau trase la raspundere de aceasta instituție bugetofaga pentru simple pareri, inclusiv pentru puncte de vedere care intra sub incidența principiului constituțional al imunitații parlamentare.

Actualul președinte al CNCD, Csaba Astalos, a pornit o campanie interesanta de promovare a ideologiei de gen și a ideologiei LGBT. Și la Curtea de Justiție a UE, CNCD a susținut un punct de vedere diametral opus cu cel reprezenttat de statul roman prin oamenii trimiși acolo de guvernul Romaniei.

Și mai recent, aceasta instituție subordonata Parlamentului vine și propune propuneri legislative privind așa zisa uniune consensuala, parteneriatul civil, in fapt, acte total neconstituționale. Acte care contravin valorilor morale și legislației la baza caruia este intemeiat statul roman.

Consider ca președintele CNCD ar trebui sa-și dea demisia. Sau ar fi timpul ca Parlamentul sa-și exercite capacitatea de control asupra acestei instituții. Sau ar trebui sa ne punem o anumita intrebare: ce rost are un Consiliu Național pentru Combaterea Discriminarii transformat intr-o poliție politica sau ideologica a corectitudinii politice și a noilor ideologii post-moderne, in contextul in care Romania are o legislație foarte buna impotriva discriminarii?

Cred ca trebuie intervenit și facut ordine cu astfel de instituții care iși exced mult zona pe care o au in atribuții și care ajung sa se comporte abuziv atat in raport cu cele trei puteri in stat, cat și in raport cu Constituția țarii”, a declarat deputatul PNL Daniel Gheorghe in Parlamentul Romaniei


Nota noastra: dupa cate se vede, am ajuns la paradoxul ca tot ce nu e bun pentru unguri in Ungaria, sa aplice un presedinte al CNCD-ului de origine maghiara impotriva vointei poporului român. Curata ironie, nu?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

21 Mai 1877 – Mihail Kogălniceanu a proclamat în Parlamentul României, în numele guvernului, independența – expresie a dorinței întregului popor, primită cu mare bucurie

La data de 2 mai 1877 prim-ministrul Mihail Kogăliceanu a definit poziția internațională „de facto”…

30 de minute ago

Pe 24 mai la Cluj are loc expoziția „Fenomenul Pitești. Adevărata față a comunismului în România”

Puteți mai multe despre Fenomenul Pitești vizitând expoziția  „Fenomenul Pitești. Adevărata față a comunismului în…

3 ore ago

Acțiune de muncă și ecologizare la Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare

În data de 18 Mai 2024, militanții Asociației Comunitatea Identitară România, au desfășurat o amplă…

3 ore ago

Sfinții Împărați Constantin și Elena, cei care au înlesnit și sprijinit răspândirea creștinismului

Astăzi Biserica îi prăznuieste pe 21 mai pe Sfinții Impărati Constantin și mama sa, Elena,…

19 ore ago

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba Novac

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba…

21 de ore ago