RSS
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Deputatul Daniel Gheorghe: “Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul Daniel Gheorghe: “Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

Intr-o declaratie politica rostita miercuri in Parlamentul Romaniei, deputatul PNL Daniel Gheorghe a abordat problema abuzurilor si imixtiunilor care depasesc zona de competenta si autoritate institutionala ale Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Potrivit politicianului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a “transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice”, sfidand in dese randuri chiar si imunitatea parlamentara, transformandu-se cu de la sine putere intr-un cenzor al declaratiilor politice ale parlamentarilor. In plus, mai adauga liberalul, CNCD-ul a ajuns sa vina chiar si cu propuneri legislative privind asa zisa uniune consensuala si parteneriatul civil, initiind niste actiuni evident neconstitutionale.

Deputatul Daniel Gheorghe: “Ce rost are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării transformat într-o poliție ideologică a corectitudinii politice?”

„Doresc sa sesizez anumite abuzuri comise de CNCD. Au existat cazuri in care anumite persoane publice au fost amendate sau trase la raspundere de aceasta instituție bugetofaga pentru simple pareri, inclusiv pentru puncte de vedere care intra sub incidența principiului constituțional al imunitații parlamentare.

Actualul președinte al CNCD, Csaba Astalos, a pornit o campanie interesanta de promovare a ideologiei de gen și a ideologiei LGBT. Și la Curtea de Justiție a UE, CNCD a susținut un punct de vedere diametral opus cu cel reprezenttat de statul roman prin oamenii trimiși acolo de guvernul Romaniei.

Și mai recent, aceasta instituție subordonata Parlamentului vine și propune propuneri legislative privind așa zisa uniune consensuala, parteneriatul civil, in fapt, acte total neconstituționale. Acte care contravin valorilor morale și legislației la baza caruia este intemeiat statul roman.

Consider ca președintele CNCD ar trebui sa-și dea demisia. Sau ar fi timpul ca Parlamentul sa-și exercite capacitatea de control asupra acestei instituții. Sau ar trebui sa ne punem o anumita intrebare: ce rost are un Consiliu Național pentru Combaterea Discriminarii transformat intr-o poliție politica sau ideologica a corectitudinii politice și a noilor ideologii post-moderne, in contextul in care Romania are o legislație foarte buna impotriva discriminarii?

Cred ca trebuie intervenit și facut ordine cu astfel de instituții care iși exced mult zona pe care o au in atribuții și care ajung sa se comporte abuziv atat in raport cu cele trei puteri in stat, cat și in raport cu Constituția țarii”, a declarat deputatul PNL Daniel Gheorghe in Parlamentul Romaniei


Nota noastra: dupa cate se vede, am ajuns la paradoxul ca tot ce nu e bun pentru unguri in Ungaria, sa aplice un presedinte al CNCD-ului de origine maghiara impotriva vointei poporului român. Curata ironie, nu?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info