Societate

Un cetățean acuză: „Domnule Președinte al României, in calitatea mea de cetățean, retrag încrederea mea în dumneavoastră!”

Un cetățean acuză: „Domnule Președinte al României, in calitatea mea de cetățean, retrag încrederea mea în dumneavoastră!”

Dezamăgită de ultima ieșire publică a președintelui României în care acesta spunea că-și retrage sprijinul” pentru actuala guvernare, o româncă îi dă o replică asemănătoare lui Klaus Iohannis: „Domnule Președinte al României, în calitatea mea de cetățean român, vă anunț public: retrag încrederea mea in dvs…”.

Într-o postare de pe o rețea de socializare, Liliana Stefan îl anunță pe președinte într-un stil foarte asemănător cu cel prin care Klaus Iohannis o anunța de curând pe Viorica Dăncilă, că și ea își retrage încrederea în președintele României și că-i solicită de asemenea și demisia.

Un cetățean acuză: „Domnule Președinte al României, in calitatea mea de cetățean, retrag încrederea mea în dumneavoastră!”

„Domnule Președinte al Romaniei, în calitatea mea de CETĂȚEAN ROMÂN, vă anunț public :

Retrag încrederea mea in dvs ( pe care niciodată nu am avut-o, drept urmare nu v-am votat) și vă solicit public să vă prezentați DEMISIA.

  • Pt un motiv foarte simplu, eu nu sunt Zen ca dl Dragnea, eu m-am săturat să văd cum Președintele Romaniei susține și acoperă abuzurile din justiție și mai nou, abuzurile din sistemul bancar!
  • Pt ca eu sunt ROMÃNCA și mi-aș fi dorit ca în ANUL CENTENARULUI, istoria să consemneze cu totul altceva decât declarațiile dvs anti semite și ridicolele atacuri la adresa partidului care a caștigat CINSTIT alegerile…
  • Pt că nu-mi doresc un Președinte care incalcă în mod constant CONSTITUȚIA ROMÂNIEI….
  • Pt ca ați refuzat să mă reprezentați și pe mine în clipa în care, în mod rușinos ați iesit în stradă alaturându-vă mișcării #rezist și ați împărțit țara in două feluri de români: ai dvs și proștii!

Eu sunt o proastă în concepția dvs deci în calitatea mea de român prost care nu agreează ABUZUL,PROTOCOALELE ȘI ÎNCALCAREA CONSTITUȚIEI, vă rog respectuos să vă prezentați DEMISIA.

Cu respect pt funcția dvs, o româncă,
Liliana Stefan”, a scris Liliana Stefan pe facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago