Categories: Societate

Rezistenții batjocoresc ideea de Centenar! Își bat joc de Marea Unire, de un eveniment crucial din istoria poporului român!

Rezistenții batjocoresc ideea de Centenar! Își bat joc de Marea Unire, de un eveniment crucial din istoria poporului român!

Ne-am săturat de #rezistenți ca vulpea de râie! Dacă au putut ajunge chiar și până acolo încât să întineze simbolul Centenarului Marii Uniri, doar pentru a satisface capriciile politice, ideologice și economice ale unui grup restrâns de interese, atunci chiar i se umple paharul până și celui mai binevoitor dintre pacifiști.

În an centenar, sorosiștii se mobilizeaza să atace și să batjocorească valorile istorice, valorile naționale, reperele de demnitate istorică ale poporului român.

În an centenar, sorosiștii se mobilizeaza să atace și să batjocorească valorile istorice, valorile naționale, reperele de demnitate istorică ale poporului român, Foto: captura TV Realitatea

Din nou platforma declic.ro, finanțată de același omniprezent și controversat George Soros, este în prim plan cu o campanie de batjocorire a unui eveniment crucial din istoria poporului român: Marea Unire. Trepădușii lui Soros din România au creat site-ul penalistan.ro, cu o temă batjocoritoare la adresa Centenarului Marii Uniri, intitulându-și acest site „Penalistan – Marea Unire cu Corupția”.

„La 100 de ani de la unire, România se află la o răscruce de drum. Fie ne continuăm calea europeană, fie ne pregătim de 100 de ani de Penalistan. Cam așa s-ar numi dictatura corupților și raiul penalilor odată cu gravele modificări la Codurile Penale, chiar mai rele ca OUG13 și legile justiției la un loc. Vezi acum cum ar putea arăta viitorul copiilor tăi într-o astfel de lume.”, scrie pe pagina de întâmpinare a site-ului penalistan.ro

Printre cei aflați în stradă la proteste se regăsea și Oreste Teodorescu, care făcea apeluri disperate pe rețelele de socializare pentru a mobiliza și mai mulți protestatari să iasă în stradă.

Printre cei aflați în stradă la proteste se regăsea și Oreste Teodorescu, care făcea apeluri disperate pe retelele de socializare pentru a mobiliza și mai mulți protestatari să iasă în stradă, Foto: facebook.com

Rețeta o cunoaștem deja destul de bine cu toții, există un nucleu de persoane publice, secondat de o puzderie de ONG-uri, care mobilizează oamenii să iasă la proteste, de multe ori fără ca măcar să-i informeze corect și complet cu privire la motivele pentru care ar trebuie să protesteze.

Nota noastră: singurii în istorie care au mai coborât atât de jos pentru a ataca simbolurile naționale ale poporului român, au fost bolșevicii, care au manifestat o acută alergie la noțiunea de Unire a neamului românesc. Acum din păcate istoria ne scoate din nou în cale o serie de așa ziși revoluționari ai progresului, la fel de porniți și de inverșunați împotriva identității naționale românești. Jos labele de pe simbolurile și valorile istorice ale românilor, neobolșevicilor!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

7 ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

13 ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

13 ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

14 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

16 ore ago