libris.ro

Dacă la Dăncilă e înaltă trădare că s-a întâlnit cu israelieni, atunci la Crin Antonescu cu legea 217/2015 oare ce o fi?

Dacă la Dăncilă e înaltă trădare că s-a întâlnit cu israelieni, atunci la Crin Antonescu cu legea 217/2015 oare ce o fi? 

La vremea respectivă, când se vehicula implementarea legii cunoscută ulterior sub numele de legea 217/2015, PNL-ul încă se afla pe cai mari, iar Crin Antonescu era considerat locomotiva formațiunii liberale.

Cu toate acestea, am avut surpriza să constatăm că până și unii dintre cei mai vehemenți contestatari ai oricărei forme de extremism din România, au considerat împrejurările în care a apărut această controversată lege 217/2015 ca fiind unele străine de mediul politic, social și cultural românesc. Cu alte cuvinte, inițiativa implementării unei asemenea legi pe plaiurile mioritice era străină de societatea românească.

Ba chiar au fost unele voci mai curajoase, voci demne de luat în seamă din societatea românească, care au spus că acea lege e străină de etosul românesc și a venit „de undeva” în plic pentru Crin Antonescu & comp., o lege care până și prin redactarea sa dădea semne că ar fi fost concepută și formulată din afara României.

O asemenea lege, care nu ia în calcul și extremismul bolșevic, care nu incriminează stalinismul, crimele împotriva românilor, poliția politică din una dintre perioadele cele mai negre pentru neamul românesc, începând cu 1948 și până la mijlocul anilor ’50, care ocolește în mod special torționarii din închisorile bolșevice din România, poate fi considerată plăsmuirea cuiva care respectă memoria deținuților politici din timpul regimului comunist?

Cârcotașii spuneau la acel moment că aceasta era modalitatea prin care Crin Antonescu își face lobby pe lângă americani, după ce devenise indezirabil, plătind pentru niște declarații făcute  împotriva SUA.

Păi dacă la Dăncilă e înaltă trădare că s-a întâlnit cu israelieni, atunci la Crin Antonescu cu legea 217/2015 oare ce o fi?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info