Pagina de facebook a lui Kelemen Hunor a fost luată cu asalt de maghiari care spun că UDMR este curva partidelor aflate la guvernare!

Pagina de facebook a lui Kelemen Hunor a fost luată cu asalt de maghiari care spun că UDMR este curva partidelor aflate la guvernare!

După eșecul moțiunii de cenzură a opoziției din Parlamentul României, în mod foarte surprinzător, numeroși maghiari au intrat pe pagina de facebook a lui Kelemen Hunor pentru a critica poziția UDMR-ului față de actuala guvernare.

Ultima postare a lui Kelemen Hunor a provocat un val de comentarii extrem de acide la adresa UMDR, culminând cu invective precum că această formațiune n-ar fi altceva decât o unealtă folosită de partidele aflate la guvernare. Pe rețelele de socializare s-a viralizat însă o imagine în care era scris în limba maghiară că UDMR este curva celor de la PSD.

După PNL, și PSD calcă pe cadavrele românilor pentru a se urca în pat cu facebook.com/ionel.stoica.7
După PNL, și PSD calcă pe cadavrele românilor pentru a se urca în pat cu facebook.com/ionel.stoica.7

Printre comentariile postate de către maghiari pe pagina de facebook a lui Kelemen Hunor se regăsesc chiar și avertizări că UDMR își va pierde până și puținul electorat care le-a mai rămas în ultima vreme.

Astfel de declarații nu sunt o noutate pentru noi, dar totuși ridică noi semne de întrebare cu privire la modul în care UDMR a reușit să strângă suficiente voturi pentru a intra în Parlamentul României.

Dacă nici măcar maghiarii nu mai votează cu UDMR, atunci de unde au obținut UDMR-iștii voturile necesare pentru a putea fi prezenți ca grup parlamentar în Parlamentul României? Asta dacă le-au mai obținut, sau se adeveresc spusele lui Vadim Tudor cu privire la o așa zisă „necesitate” de a avea cu orice preț UDMR-ul prezent în Parlamentul României, chiar și fără să îndeplinească procentul minim de 5% pentru a putea intra în Parlament.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info