RSS

Apologia crimei împotriva români…

Orice formă de discr…

Boris Volosatâi, directorul CMR …

O surpriză foarte pl…

Președintele PER: "Hans Klemm, p…

Președintele PER, do…

La 18 septembrie 1938 era inaugu…

Data de 18 septembri…

Transport public gratuit pentru …

Duminică, 22 septem…

Semnal de alarmă: OUG 64/209 ado…

Mișcarea politică „R…

Laurian Stănchescu: Denunț publi…

"Denunț public pentr…

Un ziar ia atitudine față de dis…

Un ziar din România …

Comemorarea a 147 de ani de la m…

Duminică, 15 septemb…

Protest fără precedent împotriva…

Un protest fără prec…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

După PNL, și PSD calcă pe cadavrele românilor pentru a se urca în pat cu UDMR-ul?

Print Friendly, PDF & Email

După PNL, și PSD calcă pe cadavrele românilor pentru a se urca în pat cu UDMR-ul?

Dacă se confirmă faptul că PSD a făcut pentru a câta oară încă un compromis odios cu UMDR împotriva intereselor românești, atunci cu siguranță că social democrații își vor pierde până și bruma de bazin electoral pe care o mai dețineau în anumite zone din Transilvania.

Pentru românii ardeleni care sunt trădați și se li se restrâng tot mai mult drepturile, e greu de uitat cine le-a sabotat stilul de viață, și din a cui cauză copiii lor au ajuns să se simtă tot mai mult ca și cum ar trăi într-o țară străină.

Înainte de a accepta planul de maghiarizare a tot ce mișcă prin fiefurile celor de la UMDR, liderii PSD ar trebui să aibă decența cel puțin să pună piciorul prin acele zone și să vadă deja ce fel de coșmar trăiește comunitatea românească, mai ales în zonele unde această comunitate este în minoritate.

A da noi drepturi unor specimene șovine din UDMR de a impune “legal” limba maghiară în detrimentul limbii române, va intensifica și mai mult procesul de maghiarizare forțată și va adânci rana din sufletul comunităților românești.

PNL a jucat aceeași carte, trădând în multe dintre județele României interesele românilor pentru a face pe plac UDMR-ului, ajungând acum aproape de pragul sinuciderii politice. Dacă PSD va urma aceeași cale, atunci parcursul poate fi unul asemănător și pentru această formațiune politică, iar faptul că acum se află la guvernare nu este o garanție că în viitor nu va putea lua locul pe care îl ocupă acum PNL-ul pe scena politică din România…

PS: Dacă PSD acceptă din nou pretențiile antiromânești ale UDMR, atunci își poate lua adio de la multe voturi din partea românilor ardeleni!


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL