Categories: Economie

Alianța Noastră: „Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării”

Alianța Noastră: „Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării”

„Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării, pregătiți să profite fără scrupule de nemernicia clasei noastre politice, precum și din interior, unde este dus cu armele incompetenței și indiferenței aceleiași clase politice.

Preocupați de o luptă politică fără noimă, cei ce au construit angrenajul politic infernal care conduce țara de aproape 30 de ani, au creat, cu bună știință sau din incompetență, condițiile instrăinării pământului agricol și a tăierii pădurilor, au negociat în defavoarea cetățenilor propriei țări dreptul de exploatare a zăcămintelor de gaze naturale din Marea Neagra, s-au înregimentat de partea uneia sau alteia dintre consorțiile străine interesate în exploatarea aurului din Munții Apuseni.

Dintre toate, cel mai periculos pentru dăinuirea neamului nostru, este atacul asupra generațiilor tinere. Propaganda susținută ce ne prezintă ca pe cei mai periculoși infractori ai Europei, ca pe cel mai corupt și necivilizat popor, îi face pe tinerii noștri să se rușineze cu propria identitate. Noile manuale de istorie alcătuite într-un spirit anti-național, relativizând evenimente și personaje ce alimentau, în trecut, spiritul patriotic, îi determină pe elevi să disprețuiască sintagme precum ”dragoste de țară” sau ”mândrie națională”.

Avem, acum, și ceva cu totul nou pentru România: ideologia de gen! Copiii vor trebui să învețe că genul este un concept cultural și că de vină pentru faptul că ei se cred băieți sau fete sunt mamele care se încăpățânează să-i îmbrace pe băieți în pantaloni și în albastru, iar pe fetițe în rochițe și în roz!

Alianța Noastră România se angajează să lupte cu îndârjire pentru ca resursele țării să fie exploatate în interes național și pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a României!”, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a organizației Alianța Noastră București

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago