libris.ro

Alianța Noastră: „Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării”

Alianța Noastră: „Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării”

„Asistăm, de o bună perioadă de timp, la un atac furibund asupra resurselor țării, atac ce vine atât din partea multor binevoitori din afara țării, pregătiți să profite fără scrupule de nemernicia clasei noastre politice, precum și din interior, unde este dus cu armele incompetenței și indiferenței aceleiași clase politice.

Preocupați de o luptă politică fără noimă, cei ce au construit angrenajul politic infernal care conduce țara de aproape 30 de ani, au creat, cu bună știință sau din incompetență, condițiile instrăinării pământului agricol și a tăierii pădurilor, au negociat în defavoarea cetățenilor propriei țări dreptul de exploatare a zăcămintelor de gaze naturale din Marea Neagra, s-au înregimentat de partea uneia sau alteia dintre consorțiile străine interesate în exploatarea aurului din Munții Apuseni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dintre toate, cel mai periculos pentru dăinuirea neamului nostru, este atacul asupra generațiilor tinere. Propaganda susținută ce ne prezintă ca pe cei mai periculoși infractori ai Europei, ca pe cel mai corupt și necivilizat popor, îi face pe tinerii noștri să se rușineze cu propria identitate. Noile manuale de istorie alcătuite într-un spirit anti-național, relativizând evenimente și personaje ce alimentau, în trecut, spiritul patriotic, îi determină pe elevi să disprețuiască sintagme precum ”dragoste de țară” sau ”mândrie națională”.

Avem, acum, și ceva cu totul nou pentru România: ideologia de gen! Copiii vor trebui să învețe că genul este un concept cultural și că de vină pentru faptul că ei se cred băieți sau fete sunt mamele care se încăpățânează să-i îmbrace pe băieți în pantaloni și în albastru, iar pe fetițe în rochițe și în roz!

Alianța Noastră România se angajează să lupte cu îndârjire pentru ca resursele țării să fie exploatate în interes național și pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a României!”, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a organizației Alianța Noastră București

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info