Categories: USR

De râsul curcilor! În timp ce strâng semnături prin campania „Fără penali”, USR-ul este anchetat de DNA pentru finanțare ilegală!

De râsul curcilor! În timp ce strâng semnături prin campania „Fără penali”, USR-ul este anchetat de DNA pentru finanțare ilegală!

În ultimele luni ale acestui an, nu mai poți ieși aproape nicăieri pe stradă fără să dai de corturarii de la USR și de campania lor intitulată „#Fără penali”, cu nelipsitul și penibilul hashtag în față.

Fie că ieși cu treabă prin oraș, fie la o promenadă simplă pe pietonalul din centrul orașului, sau să ieși cu nepoțeii prin parcurile urbei, aproape la tot pasul sunt oarecum nelipsiți corturarii de la USR, sau voluntari de-ai lor cu un banner penibil pe care scrie deja mult prea plictisitorul „Fără penali”. Cine naiba vrea în ziua de astăzi penali în funcții publice? Cum în legislația românească este deja prevăzut acest lucru, ce scop ascuns au USR-iștii cu strângerea lor de semnături?

În ultimele luni ale acestui an, nu mai poți ieși aproape nicăieri pe stradă fără să dai de corturariii de la USR și de campania lor intitulată „#Fără penali”, cu nelipsitul și penibilul hashtag în față.

După toată tevatura și circăria cu acest  „#Fără penali”, ghici ce aflăm recent: că DNA anchetează USR pentru finanțare ilegală! În urmă cu două săptămâni a fost deschis un dosar pentru care procurorii au început deja să adune probe, solicitând recent documente de la Autoritatea Electorala Permanentă. Gurile rele spun că acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă nu ar fi fost debarcați până la acest moment Coldea și Kovesi, ci s-ar fi mușamalizat orice încercare de deschidere a unui dosar penal pentru cei care urlă cu nerușinare pe străzi: „#Fără penali!”.

În ultimele luni ale acestui an, nu mai poți ieși aproape nicăieri pe stradă fără să dai de corturariii de la USR și de campania lor intitulată „#Fără penali”, cu nelipsitul și penibilul hashtag în față.

Despre utilitatea și rostul adevărat al strângerii de semnături efectuată de către USR pe străzile marilor orașe din România, au vorbit mai mulți politicieni, jurnaliști și analiști politici în ultima vreme. Mulți insinuează că rostul adevărat al strângerii acestor semnături este acela de a fi folosite ca o bază de date în vederea campaniilor electorale viitoare.

Iată de pildă ce susținea acum puțin timp Daniel Funeriu despre utilitatea semnăturilor strânse de către USR sub pretextul luptei împotriva corupției:

Iată de pildă ce susținea acum puțin timp Daniel Funeriu despre utilitatea semnăturilor strânse de către USR sub pretextul luptei împotriva corupției

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago