libris.ro

Igor Dodon este dorit ca invitat special la nuntă de către un deputat din România!

Igor Dodon este dorit ca invitat special la nuntă de către un deputat din România!

Că Germania, Austria și Rusia își văd doar de propriile interese, împărțindu-și pe zone de influență geopolitice și geoeconomice anumite colțuri ale Europei se știa de mai multă vreme…

Se pune întrebarea ce naiba fac anumite servicii, sau să le numim așa cum trebuie: DE-servicii? Poza cu care este ilustrat acest articol este dedicată tuturor celor care pornesc adevărate vânători de vrăjitoare sau după caz de rusofili închipuiți, ori câte ori cineva spune ceva de rău de Plăvanul lor multpreaiubit, navetistul din cocina de la Herman-Ștrand…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!

Despre ciudata și aparent inexplicabila relație de simbioză dintre Germania / Austria și Rusia, deputatul Daniel Gheorghe face și el pe facebook următoarea postare:

„Am citit ceva tare adineauri în presă! O mai știți pe doamna Karin Kneissl, ministrul de externe al Austriei despre care s-a spus in spatiul public cum ca a venit la București sa facă presiuni pentru o varianta a legii off shore defavorabila României și în avantajul concesionarilor străini între care și austrieci?
Se căsătorește cu un petrolist. Sa le dea Dumnezeu sănătate și numai bine în viață! Nu asta era știrea și nu asta ma interesează. Surpriza vine de la numele unui invitat special la nunta: Putin. Da, Vladimir Putin, nu e nicio confuzie de nume!
Pana la urmă, pe rusi și austrieci îi unesc interesele, doar limba ii desparte, în rest frăția născută în zecile de ani de război rece nu se pot șterge prea ușor! De multe ori jocurile geopolitice pe care Rusia le face în spațiul nostru, sunt precum la biliard, se lovește cu manta prin intermediul unor actori spilcuiti prin metropolele Europei centrale și aparent modele de democrație occidentală.
Făcând o comparație simetrica, fără niciun fel de exagerare, oare, v-ați închipui pur ipotetic vorbind, ca dacă eu m-aș însura, strict teoretic o spun, l-aș avea invitat la nunta pe vecinu din Sadova, Dodon?„, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info