Igor Dodon este dorit ca invitat special la nuntă de către un deputat din România!

Igor Dodon este dorit ca invitat special la nuntă de către un deputat din România!

Că Germania, Austria și Rusia își văd doar de propriile interese, împărțindu-și pe zone de influență geopolitice și geoeconomice anumite colțuri ale Europei se știa de mai multă vreme…

Se pune întrebarea ce naiba fac anumite servicii, sau să le numim așa cum trebuie: DE-servicii? Poza cu care este ilustrat acest articol este dedicată tuturor celor care pornesc adevărate vânători de vrăjitoare sau după caz de rusofili închipuiți, ori câte ori cineva spune ceva de rău de Plăvanul lor multpreaiubit, navetistul din cocina de la Herman-Ștrand…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!
Il cunoaste cineva pe Dodon de România, antiunionist, antiromân? Raspunde la numele de Klaus. Dodon ii scrie disperat lui Iohannis sa ia masuri impotriva unionismului!

Despre ciudata și aparent inexplicabila relație de simbioză dintre Germania / Austria și Rusia, deputatul Daniel Gheorghe face și el pe facebook următoarea postare:

“Am citit ceva tare adineauri în presă! O mai știți pe doamna Karin Kneissl, ministrul de externe al Austriei despre care s-a spus in spatiul public cum ca a venit la București sa facă presiuni pentru o varianta a legii off shore defavorabila României și în avantajul concesionarilor străini între care și austrieci?
Se căsătorește cu un petrolist. Sa le dea Dumnezeu sănătate și numai bine în viață! Nu asta era știrea și nu asta ma interesează. Surpriza vine de la numele unui invitat special la nunta: Putin. Da, Vladimir Putin, nu e nicio confuzie de nume!
Pana la urmă, pe rusi și austrieci îi unesc interesele, doar limba ii desparte, în rest frăția născută în zecile de ani de război rece nu se pot șterge prea ușor! De multe ori jocurile geopolitice pe care Rusia le face în spațiul nostru, sunt precum la biliard, se lovește cu manta prin intermediul unor actori spilcuiti prin metropolele Europei centrale și aparent modele de democrație occidentală.
Făcând o comparație simetrica, fără niciun fel de exagerare, oare, v-ați închipui pur ipotetic vorbind, ca dacă eu m-aș însura, strict teoretic o spun, l-aș avea invitat la nunta pe vecinu din Sadova, Dodon?“, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

De râsul curcilor! În timp ce strâng semnături prin campania "Fără penali", USR-ul este anchetat de DNA pentru finanțare ilegală!

mie aug. 22 , 2018
De râsul curcilor! În timp ce strâng semnături prin campania “Fără penali”, USR-ul este anchetat de DNA pentru finanțare ilegală! În ultimele luni ale acestui an, nu mai poți ieși aproape nicăieri pe stradă fără să dai de corturarii de la USR și de campania lor intitulată “#Fără penali”, cu nelipsitul […]

Poate vă place și:

libris.ro