Categories: #Rezist

Ion Coja: „10 august, o treabă nemțească, prost făcută?”

Ion Coja: „10 august, o treabă nemțească, prost făcută?”

„Colonelul Mircea Dogaru susține că protestele din 10 august au fost declanșate de structurile controlate de Germania pentru a lovi în interesele americanilor în România. Trump ar dori legarea Constanței de Gdansk”, scrie activenews.ro.

Printre opiniile exprimate public despre cele întâmplate în data de 10 august la București, o notă aparte face cea a colonelului (r) Mircea Dogaru, istoric militar și președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Pe blogul său, acesta ajunge potrivit celor postate la o concluzie uluitoare: inițiativei „de exploatare, sub control american,a gazului din Marea Neagră și Proiectul E4, prin înlocuirea Amsterdam-ului și Rotherdam-ului de Portul Constanța, pentru primirea mărfurilor asiatice și legarea, prin autostrada E4, de Gdansk”, Germania s-a opus prin ” declanșarea mișcării “#rezist”, comunistă/globalistă”.

„Guvernul Ciolos a aratat exact ce vrea Euro-Germania – ultimele resurse: industria energetica, Portul Constanta, Platforma Magurele, TAROM-ul etc. Din nenorocire pentru noi, cineva s-a gandit sa exploateze gazul din Marea Neagra. Noul presedinte american, necomunist, spre deosebire de tripleta Biden – Neuland – Hillary Clinton, adica Donald Trump, este om de afaceri. A inteles ca minciuna cu scutul antiracheta, menit doar sa aduca bani globalistilor si fara nicio relevanta militara (in acest sens, SCMD i-a trimis lui Ponta, inca din 2013, rapoartele GAO si raportul BEATEI KVIATEK SIMANKA din februarie 2010), nu ii este profitabila, drept care s-a gandit sa smulga Euro-Germaniei 12 mld. Euro/an prin Proiectul BRUA, de exploatare, sub control american,a gazului din Marea Neagra si Proiectul E4, prin inlocuirea Amsterdam-ului si Rotherdam-ului de Portul Constanta, pentru primirea marfurilor asiatice si legarea, prin de autostrada E4, de Gdansk. Acestei initiative, benefica pentru Romania, Euro-Germania i-a opus declansarea miscarii “#rezist”, comunista/globalista, de la New York, la Bucuresti. Sistemul basist a fost folosit pentru distrugerea rapida a structurilor militare si a Bisericii, pe fondul boicotarii guvernelor PSD- ALDE, infiltrarii cu acoperiti a acestora si santajarii, sub amenintarea DNA, in interes globalist si antiamerican, a principalilor politicieni ai majoritatii parlamentare.”, a scris colonelul Mircea Dogaru pe blogul său

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

7 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago