Iohannis le plânge de milă “găzarilor” care au pus ochii pe rezervele din Marea Neagră și cere o “justă împărţire a câştigurilor” între investitori şi statul român pe Legea Offshore
“Preşedintele Iohannis cere o justă împărţire a câştigurilor între investitori şi statul român pe Legea Offshore (…) De altfel, şi în cererea de reexaminare trimisă Parlamentului de către preşedintele Klaus Iohannis, o observaţie a şefului statului face trimitere la justa împărţire a câştigurilor între investitori şi statul român, deci pentru cetăţenii săi.“, declară deputatul PNL Ion Ștefan
Cu toate că deja cererea de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis pentru Legea offshore a fost respinsă de Comisia comună economică și pentru energie a Senatului, iar proiectul a fost adoptat, cei din PNL continuă cu această strategie păguboasă de comunicare, turnându-și plumb în pantofi.
Al cui președinte este Klaus Iohannis și pe ale cui interese le apără? Pentru că de-a lungul vremii ne-a dat doar dovezi că se pune de-a curmezișul interesului național în diverse probleme și domenii. Pe lângă obiceiul permanent de “Gică-contra”, președintele lovește puternic ori de câte ori are ocazia și în interesele economice ale României.
Dacă este să vorbim de principiile economiei de piață și de liberalism economic, atunci este limpede că orice țară trebuie să depună eforturi de a-și pune cât mai bine în valoare resursele sale și a-și apăra cu întreg efortul interesul național, nicidecum să facă o “justă împărţire a câştigurilor”.
Dacă declarațiile așa zisului președinte al României chiar nu ne mai surprind deloc, este cu adevărat surprinzătoare poziția unui politician care afirmă că este liberal și se ghidează după doctrina liberală.
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
Showing 1-8 of 13 Books
Istoria ilustrata a Transilvaniei
By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures
By: Silvestru Moldovan
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria
By: Silvestru Moldovan
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat
By: Corvin Lupu
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate
By: Dimitrie Bejan
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale
By: Tiberiu Tudor
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor
By: Gică Manole
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.