libris.ro

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani.Romania a pierdut in anii de capitalism salbatic mai mult decat in timpul celor 2 razboaie mondiale! Aproape ca nu-ti vine sa crezi aceste lucruri, dar potrivit unor studii facute de catre analisti americani, Romania a pierdut active in valoare de peste 1600 de miliarde de dolari. Industria, agricultura, infrastructura si unele ramuri strategice ale economiei si industriei romanesti au fost distruse in mare parte, toate acestea insumand peste 1600 de miliarde de dolari in doar 25 de ani.

Nici macar in cele doua razboaie mondiale Romania nu a mai suferit asemenea pierderi. Potrivit unui studiu al specialistilor de la academia militara, care demonstreaza cu cifre, ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, atat prin pierderile suferite prin distrugeri, bombardamente, jafurile armatelor germane si ruse, iar mai apoi prin despagubirile de razboi platite intre anii 1945-1965, costurile totale suportate de Romania pentru acest razboi se ridicda undeva la aproximativ 500 de miliarde de dolari, valoare echivalenta la cursul dolarului din zilele noastre.

Putem spune fara nici o frica de a ne insela ca Romania nu a pierdut dupa doua razboaie mondiale, cu toate distrugerile sau despagubirile de razboi platite, cat a pierdut in doar 25 de ani de jaf institutionalizat si sistematic din timpul asa numitului capitalism salbatic sau capitalism de cumetrie. Cum a fost posibil ca Romania sa piarda pe timp de pace aproape de trei ori mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Prin distrugerea economiei si a locurilor de munca, cei care au condus Romania in ultimele doua decenii si jumatate se fac vinovati de cel mai abominabil genocid din istoria acestei tari! Si totusi sunt trusturi intregi de presa, televizuni, site-uri de stiri sau presa scrisa care continua sa practice cultul personalitatii pentru acesti criminali postdecembristi ai romanilor, vinovati de cel mai mare genocid din istoria moderna a neamului romanesc.

Cata populatie a pierdut Romania in 25 de ani din cauza jigodiilor carora li s-au creat adevarate culturi ale personalitatii de catre propaganda securistica care nu si-a perdut nici macar acum deloc din avantul si indarjirea cu care slujesc „interesul national” de peste mari si tari?

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani. In acest context „legea” lui Cacarau trebuie aplicata in primul rand propagandistilor securisti care au promovat si promoveaza si astazi cultul personalitatii al unor personaje vinovate de cel mai crunt genocid: disparitia a peste 4 milioane de romani din tara!

PS: Sau legea nu este facuta in beneficiul Romaniei si al neamului romanesc?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info