Iohannis le face iar ochi dulci …

Puțini dintre români…

Înfiorător! Caz de pedofilie în …

Germania se află în …

Mălin Bot a pierdut procesul cu …

Recursul lui Mălin B…

Rareș Bogdan, propulsat în capul…

După reacțiile vehem…

Aurelian Pavelescu: "Comisia nu …

După ce pe numele pr…

Lucian Mîndruță: cronicarii medi…

În urmă cu câțiva an…

Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani

Print Friendly, PDF & Email

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani.Romania a pierdut in anii de capitalism salbatic mai mult decat in timpul celor 2 razboaie mondiale! Aproape ca nu-ti vine sa crezi aceste lucruri, dar potrivit unor studii facute de catre analisti americani, Romania a pierdut active in valoare de peste 1600 de miliarde de dolari. Industria, agricultura, infrastructura si unele ramuri strategice ale economiei si industriei romanesti au fost distruse in mare parte, toate acestea insumand peste 1600 de miliarde de dolari in doar 25 de ani.

Nici macar in cele doua razboaie mondiale Romania nu a mai suferit asemenea pierderi. Potrivit unui studiu al specialistilor de la academia militara, care demonstreaza cu cifre, ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, atat prin pierderile suferite prin distrugeri, bombardamente, jafurile armatelor germane si ruse, iar mai apoi prin despagubirile de razboi platite intre anii 1945-1965, costurile totale suportate de Romania pentru acest razboi se ridicda undeva la aproximativ 500 de miliarde de dolari, valoare echivalenta la cursul dolarului din zilele noastre.

Putem spune fara nici o frica de a ne insela ca Romania nu a pierdut dupa doua razboaie mondiale, cu toate distrugerile sau despagubirile de razboi platite, cat a pierdut in doar 25 de ani de jaf institutionalizat si sistematic din timpul asa numitului capitalism salbatic sau capitalism de cumetrie. Cum a fost posibil ca Romania sa piarda pe timp de pace aproape de trei ori mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale?

Prin distrugerea economiei si a locurilor de munca, cei care au condus Romania in ultimele doua decenii si jumatate se fac vinovati de cel mai abominabil genocid din istoria acestei tari! Si totusi sunt trusturi intregi de presa, televizuni, site-uri de stiri sau presa scrisa care continua sa practice cultul personalitatii pentru acesti criminali postdecembristi ai romanilor, vinovati de cel mai mare genocid din istoria moderna a neamului romanesc.

Cata populatie a pierdut Romania in 25 de ani din cauza jigodiilor carora li s-au creat adevarate culturi ale personalitatii de catre propaganda securistica care nu si-a perdut nici macar acum deloc din avantul si indarjirea cu care slujesc “interesul national” de peste mari si tari?

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani. In acest context “legea” lui Cacarau trebuie aplicata in primul rand propagandistilor securisti care au promovat si promoveaza si astazi cultul personalitatii al unor personaje vinovate de cel mai crunt genocid: disparitia a peste 4 milioane de romani din tara!

PS: Sau legea nu este facuta in beneficiul Romaniei si al neamului romanesc?

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Saptamana aceasta celebram femeia

teamdeals.ro

Inline
Inline