Sondaj surprinzător: cum ar pute…

Un sondaj realizat d…

Aurelian Pavelescu despre susțin…

După numeroasele obs…

Hoții strigă hoții: Augustin Laz…

De fiecare dată când…

Listă horror din partea PNL pent…

Listă horror din par…

Să n-ai încredere în darul greci…

Luni de zile fără în…

Cum este ironizat pe facebook ce…

Vineri seara, în pli…

A căzut Coldea, a căzut Kovesi, …

A căzut Coldea, a că…

Aurelian Pavelescu: "Cade, odată…

Avocatul Aurelian Pa…

Ambasada SUA la București are al…

Ceea ce se ni se înf…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Precizări de presă: “Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică”

Print Friendly, PDF & Email

Precizări de presă: “Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică”

Reprezentanții Filialei Noua Dreaptă Arad vor să facă niște precizări prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la neparticiparea Partidului Noua Dreaptă pe 6 octombrie 2018, la manifestările organizate în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare.

“Numeroși prieteni și simpatizanți ai Partidului Noua Dreaptă (nu și membrii noștrii de partid) ne-au trimis nenumărate întrebări pe fondul neparticipării Partidului Noua Dreaptă pe 06 octombrie 2018, în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare, fapt care ne obligă să lămurim această absență a noastră.

Partidul Noua Dreaptă de 14 ani susține FAMILIA TRADIȚINAL CREȘTINĂ, organizând anual MARȘUL NORMALITĂȚII. Cum, pentru prima dată după 1989 societatea civilă a obligat Parlamentul României, prin cele 3 milioane de semnături să legifereze Referendumul pentru susținerea familiei, cum Referendumul s-a desfășurat pe 06 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică .

Unii au crezut că noi blocăm manifestările din 06 octombrie organizate de UDMR. Dacă vroiam așa ceva, sunt convins că aveam mulți adepți care se prezentau în așa zisul Parc al Reconcilierii Româno-Maghiare (parcul rușinii), doar că noi, cei de la Noua Dreaptă, nu avem nimic cu UDMR și nici nu negociem nimic cu cei ce sunt antiromâni. Nici nu BRUIEM o acțiune a UDMR-ului care este tot mai austeră și banală.

Precizez “Angel Popescu și gealații săi “poartă drapelul acela imens” pentru că e DRAPELUL ROMÂNIEI cu care ne mândrim și pentru care ne dăm viața, dar pe care nu-l întinăm în prezența unor eșarfe și pânze colorate fluturate la Arad.

Neparticiparea noastră în Parcul Reconcilierii (parcul rușinii din Arad) pe 06 octombrie a fost și în rezonanță cu elitele politice și instituționale din Arad, care și-au trimis doar delegații la un banal eveniment.

Pentru cei ce nu ne cunosc politica și caracterul, le spunem că, Partidul Noua Dreaptă NU face troc cu UDMR sub nici un aspect, nici la o comemorare strict maghiară, la schimb cu lipsa nostalgicilor Hungariei Milenare!

Partidul Noua Dreaptă va milita și pe viitor pentru elogierea și comemorarea eroilor români.

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad .”,

se arată în comunicatul de presă al Filialei Noua Dreaptă Arad

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

A început vânătoare de stocuri! Reduceri uriase!

Inline
Inline