RSS

Probleme pentru cei care obișnui…

Pentru o parte dintr…

VIDEO: Satiră tristă la Neamț. A…

Românii din județul …

Un român a protestat la Belgrad …

Împotriva promovării…

22 Iulie 1456 - De ce sunt trase…

La data de 22 iulie …

21 Iulie 1718, Ziua când Oltenia…

La data de 21 iulie …

VA AVEA ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ…

"VA AVEA ROMÂNIA POS…

Stalin și poporul PLUS, libertat…

Bolșevicii pe stil n…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Precizări de presă: “Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică”

Print Friendly, PDF & Email

Precizări de presă: “Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică”

Reprezentanții Filialei Noua Dreaptă Arad vor să facă niște precizări prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la neparticiparea Partidului Noua Dreaptă pe 6 octombrie 2018, la manifestările organizate în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare.

“Numeroși prieteni și simpatizanți ai Partidului Noua Dreaptă (nu și membrii noștrii de partid) ne-au trimis nenumărate întrebări pe fondul neparticipării Partidului Noua Dreaptă pe 06 octombrie 2018, în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare, fapt care ne obligă să lămurim această absență a noastră.

Partidul Noua Dreaptă de 14 ani susține FAMILIA TRADIȚINAL CREȘTINĂ, organizând anual MARȘUL NORMALITĂȚII. Cum, pentru prima dată după 1989 societatea civilă a obligat Parlamentul României, prin cele 3 milioane de semnături să legifereze Referendumul pentru susținerea familiei, cum Referendumul s-a desfășurat pe 06 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică .

Unii au crezut că noi blocăm manifestările din 06 octombrie organizate de UDMR. Dacă vroiam așa ceva, sunt convins că aveam mulți adepți care se prezentau în așa zisul Parc al Reconcilierii Româno-Maghiare (parcul rușinii), doar că noi, cei de la Noua Dreaptă, nu avem nimic cu UDMR și nici nu negociem nimic cu cei ce sunt antiromâni. Nici nu BRUIEM o acțiune a UDMR-ului care este tot mai austeră și banală.

Precizez “Angel Popescu și gealații săi “poartă drapelul acela imens” pentru că e DRAPELUL ROMÂNIEI cu care ne mândrim și pentru care ne dăm viața, dar pe care nu-l întinăm în prezența unor eșarfe și pânze colorate fluturate la Arad.

Neparticiparea noastră în Parcul Reconcilierii (parcul rușinii din Arad) pe 06 octombrie a fost și în rezonanță cu elitele politice și instituționale din Arad, care și-au trimis doar delegații la un banal eveniment.

Pentru cei ce nu ne cunosc politica și caracterul, le spunem că, Partidul Noua Dreaptă NU face troc cu UDMR sub nici un aspect, nici la o comemorare strict maghiară, la schimb cu lipsa nostalgicilor Hungariei Milenare!

Partidul Noua Dreaptă va milita și pe viitor pentru elogierea și comemorarea eroilor români.

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad .”,

se arată în comunicatul de presă al Filialei Noua Dreaptă Arad


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
elefant.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL