Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică

Noua Dreaptă susține Referendumul din 06-07 octombrie 2018

Precizări de presă: „Pe 6 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică”

Reprezentanții Filialei Noua Dreaptă Arad vor să facă niște precizări prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la neparticiparea Partidului Noua Dreaptă pe 6 octombrie 2018, la manifestările organizate în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare.

„Numeroși prieteni și simpatizanți ai Partidului Noua Dreaptă (nu și membrii noștrii de partid) ne-au trimis nenumărate întrebări pe fondul neparticipării Partidului Noua Dreaptă pe 06 octombrie 2018, în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare, fapt care ne obligă să lămurim această absență a noastră.

Partidul Noua Dreaptă de 14 ani susține FAMILIA TRADIȚINAL CREȘTINĂ, organizând anual MARȘUL NORMALITĂȚII. Cum, pentru prima dată după 1989 societatea civilă a obligat Parlamentul României, prin cele 3 milioane de semnături să legifereze Referendumul pentru susținerea familiei, cum Referendumul s-a desfășurat pe 06 octombrie, Partidul Noua Dreaptă a decis să participe la Referendum și nu la o banală comemorare istorică .

Unii au crezut că noi blocăm manifestările din 06 octombrie organizate de UDMR. Dacă vroiam așa ceva, sunt convins că aveam mulți adepți care se prezentau în așa zisul Parc al Reconcilierii Româno-Maghiare (parcul rușinii), doar că noi, cei de la Noua Dreaptă, nu avem nimic cu UDMR și nici nu negociem nimic cu cei ce sunt antiromâni. Nici nu BRUIEM o acțiune a UDMR-ului care este tot mai austeră și banală.

Precizez „Angel Popescu și gealații săi „poartă drapelul acela imens” pentru că e DRAPELUL ROMÂNIEI cu care ne mândrim și pentru care ne dăm viața, dar pe care nu-l întinăm în prezența unor eșarfe și pânze colorate fluturate la Arad.

Neparticiparea noastră în Parcul Reconcilierii (parcul rușinii din Arad) pe 06 octombrie a fost și în rezonanță cu elitele politice și instituționale din Arad, care și-au trimis doar delegații la un banal eveniment.

Pentru cei ce nu ne cunosc politica și caracterul, le spunem că, Partidul Noua Dreaptă NU face troc cu UDMR sub nici un aspect, nici la o comemorare strict maghiară, la schimb cu lipsa nostalgicilor Hungariei Milenare!

Partidul Noua Dreaptă va milita și pe viitor pentru elogierea și comemorarea eroilor români.

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad .”,

se arată în comunicatul de presă al Filialei Noua Dreaptă Arad

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info