RSS

Clarificări din partea prefectur…

După escaladarea sca…

O mână de oameni cu dragoste de …

În vara anului 2018,…

Scriitorul Laurian Stănchescu, m…

"Excelenței Sale, Do…

Gunoiul ieșenilor va fi "plimbat…

Vineri, 12 iulie 201…

Deputata Mihaela HUNCĂ despre Co…

Adoptarea prin ordon…

Avocatul Dan Chitic, în cazul So…

Președintele Partidu…

Cătălin Berenghi: Vreau să pun l…

Cătălin Ioan Berengh…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mesajul pentru parlamentari al președintelui Partidului Noua Dreaptă – filiala ARAD: “Încetați imediat cu aceste inițiative străine poporului Român”

Print Friendly, PDF & Email

Mesajul pentru parlamentari al președintelui Partidului Noua Dreaptă – filiala ARAD: “Încetați imediat cu aceste inițiative străine poporului Român”

Președintele Partidului Noua Dreaptă – filiala ARAD, Angel Popescu, lansează un apel către parlamentarii arădeni cu privire la inițierea și promovarea legii parteneriatului public civil.

Redăm integral comunicatul de presă trimis de Filiala Arad a Partidului Noua Dreaptă:

” MESAJ PENTRU PARLAMENTARII ARĂDENI
Transmis –parlamentarilor
-presei
Domnilor Parlamentari,

În 2016, la alegerile parlamentare, arădenii de bun simț și cu o rensponsabilitate civică de excepție, v-au dat votul pentru ai reprezenta în parlament cu cinste și omenie, în numele ADEVARULUI și în interesul cetățeanului așa cum este el exprimat in Constituția Romaniei, ART 69 aliniat 1.

Am candidat și eu, pentru un mandat în Camera Deputaților și am urmărit cu atenție deosebită campania electorală parlamentară din 2016 și nu-mi amintesc ca vreunul dintre dumneavostră, să fi pomenit (măcar) de parteneriatul public civil sau despre modificări în legile adopției.

Iată că, acum după ce ați persiflat referedumul pentru susținerea familiei tradițional creștine, prin neimplicarea partidelor din care faceți parte, acum veniți și cu legea parteneriatului public civil.

E o rușine dacă votați si promovați o astfel de lege neanunțată în campania electorală anterioară, cum, rușine e să vă declarați creștini ortodocși și să votați legi ce sfidează și umilesc BISERICA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ.

Încetați imediat cu aceste inițiative străine poporului Roman.

Angel Popescu
Președinte al Partidul Noua Dreaptă – filiala ARAD”


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL