Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: „Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la București!”

Dacă n-au reușit ruperea țării prin regionalizare în perioada cât au sfâșiat cât de tare au putut în fel și chip România în aproape toate domeniile, foștii PDL-iști se pregătesc să dea acum lovitura, șuntând împotrivirea românilor față de regionalizarea țării printr-o așa zisă Alianță a Vestului.

Emil Boc, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Nicolae Robu, sunt patru figuri controversate ale politicii românești care au venit de curând cu un proiect foarte controversat: Alianța Vestului. Pentru iredentiștii maghiari din România și din Ungaria, prezentarea publică a unui asemenea proiect, și asta culmea, chiar de către primari de origine românească, este o adevărată mană cerească care dă apă la moară revendicărilor lor scandaloase.

Iată ce spune într-un interviu pentru   stiripesurse.ro  Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR, despre Alianța Vestului:

„Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti! Nașterea Alianței Vestului naște noi și noi reacții. Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) susține că se urmărește ”conștient sau subvenționat” ideea unei Transilvanii independente. S-ar dori crearea unei republici separate în contextul în care administrația de la București este acuzată o proastă administrare.”

Alexandru Cumpănașu despre Alianța Vestului: „Vor să-și facă propria lor republică sub pretextul proastei administrări de la Bucuresti!”

Dacă până și Boc a ajuns să se joace de-a secesionismul, atunci lucrurile sunt foarte grave în țara asta. Păi ce dovadă mai clară să ai că serviciile nu apără interesele României când unul ca ăsta mișună liber pe stradă?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 Mai 1762 – Magistratul din Bistrița ordona ca să fie amendați cu 40 de florini „cei care duc pe furiș AUR peste graniță”

La 11 mai 1762 la Bistrița "Guvernul ordonă ca prevaricanţii (n.r. probabil se referă la…

3 ore ago

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

10 ore ago

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

13 ore ago

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul ortopedic” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

2 zile ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

2 zile ago