Categories: #RezistAntiromanism

Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți

Bolșevicii de ieri susțin neobolșevicii de azi. Mihai Șora, consilierul Anei Pauker, vrea din nou „revoluție”. E mai mereu în stradă printre tinerii rezisto-TFL-iști, răspândind flatulențe ideologice cu aromă bolșevică. Paradoxul zilei de ieri a fost totuși unul cu totul altul: în fața Ateneului, cei cu mesaje precum: „Nu vrem să fim conduși de hoți”. În Ateneu, cei care conduc Europa.

O altă imagine de-a dreptul grețoasă a fost prezentarea de către propaganda sistemului a unei poze cu așa zisul filozof Mihai Șora, fostul consilier al unuia dintre cei mai mari călăi ai neamului românesc, Ana Pauker, în postura de a proba o pereche de mănuși de box, chipurile pentru a ilustra că este pregătit de luptă, că este gata pentru protestul de joi seară de lângă Ateneul Român.


„Filosoful Mihai Șora, pregătit pentru box la Ateneu. El a postat pe FB o fotografie în care apare probând o pereche de mănuși de box și anunță că este gata pentru mitingul de joi seară de la Ateneul Român. „, scrie cotidianul.ro

Pentru cei care își aduc aminte însă de istoria neagră a României, de teroarea bolșevică din perioada în care Mihai Șora era consilierul Anei Pauker, acesta este un mesaj sinistru, care aduce aminte de pumnii încasați și la propriu și la figurat de elita românească antibolșevică. Oare n-au încasat destui pumni românii în perioada terorii bolșevice, destui cât să nu mai avem iarăși parte nici măcar de imagini de propagandă cu bolșevici probând mănuși de box?

Cât despre hoții aflați la conducere, iar rămân niște întrebări cu privire la protestul din fața Ateneului. În Ateneu erau cei care conduc Europa, iar în stradă erau cei care spuneau că nu vor să mai fie conduși de hoți!?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

14 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

20 de ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

21 de ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

2 zile ago