În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

Dan Tanasă avertizează: primarul…

"ATENȚIE! Se pare că…

Se mai întâmplă și lucruri bune:…

Din numărul de marți…

Bani publici folosiți pentru seg…

Două săptămâni de fe…

Ion Coja despre Rareș Bogdan: A …

Câte fețe are Bogdan…

Prezentarea publică „Asteroizii …

Comunicat de presă„A…

Românii din Oradea încep să reac…

Orădenii au început …

Românii din Harghita și Covasna,…

Românii din județele…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți

Print Friendly, PDF & Email

Bolșevicii de ieri susțin neobolșevicii de azi. Mihai Șora, consilierul Anei Pauker, vrea din nou “revoluție”. E mai mereu în stradă printre tinerii rezisto-TFL-iști, răspândind flatulențe ideologice cu aromă bolșevică. Paradoxul zilei de ieri a fost totuși unul cu totul altul: în fața Ateneului, cei cu mesaje precum: “Nu vrem să fim conduși de hoți”. În Ateneu, cei care conduc Europa.

O altă imagine de-a dreptul grețoasă a fost prezentarea de către propaganda sistemului a unei poze cu așa zisul filozof Mihai Șora, fostul consilier al unuia dintre cei mai mari călăi ai neamului românesc, Ana Pauker, în postura de a proba o pereche de mănuși de box, chipurile pentru a ilustra că este pregătit de luptă, că este gata pentru protestul de joi seară de lângă Ateneul Român.


“Filosoful Mihai Șora, pregătit pentru box la Ateneu. El a postat pe FB o fotografie în care apare probând o pereche de mănuși de box și anunță că este gata pentru mitingul de joi seară de la Ateneul Român. “, scrie cotidianul.ro

Pentru cei care își aduc aminte însă de istoria neagră a României, de teroarea bolșevică din perioada în care Mihai Șora era consilierul Anei Pauker, acesta este un mesaj sinistru, care aduce aminte de pumnii încasați și la propriu și la figurat de elita românească antibolșevică. Oare n-au încasat destui pumni românii în perioada terorii bolșevice, destui cât să nu mai avem iarăși parte nici măcar de imagini de propagandă cu bolșevici probând mănuși de box?

Cât despre hoții aflați la conducere, iar rămân niște întrebări cu privire la protestul din fața Ateneului. În Ateneu erau cei care conduc Europa, iar în stradă erau cei care spuneau că nu vor să mai fie conduși de hoți!?


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia