Categories: #Rezist

Marius Ghilezan: „Opoziţia ar fi în stare să îngroape şi un câine pentru a-l face erou naţional”

„La fel ca în timpul Ordonanţei 13, presa cu epoleţi vântură ideea că violatorii, criminalii şi cei certaţi cu legea, eliberaţi prin noua lege, pun în pericol liniştea comunităţilor. Ce nu vor să spună jihadiştii cauzei progresismului cu tinichele e că recursul compensatoriu a fost gândit de Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei în Cabinetul Cioloş.”, scrie jurnalistul Marius Ghilezan în România Liberă

Imediat după incidentul tragic de la Mediaș, cei din opoziție s-au repezit grăbiți pe valul de emoție, în speranța că se vor ridica iar pe cadavre așa cum au făcut după incidentul de la Colectiv, încă „neelucidat” pe deplin. Numai că n-au știut că demersul lor de a copia scenariile anarhiștilor de prin capitalele lumii în care vopseaua roșie este folosită frecvent pentru atacarea instituțiilor, se va întoarce tocmai împotriva celor pe care rezisto-TFL-iștii vor să-i readucă la putere.

Jurnalistul Marius Ghilezan a sesizat și el că opoziția este în stare să „îngroape” orice gen de vietate, numai pentru a se urca din nou pe un val de emoție civică. Cazul lui Mihai Șora, scos pe la proteste de „nepoata în rol de soţie” (n.r. așa cum o numește jurnalistul de la România Liberă), este unul în care un bătrân ce este scos pe viscol și ger e supus cu inconștiență la niște riscuri imense. Nu e deloc greu de ghicit ce construcții propagandistice s-ar face în presa UM-urilor din România dacă unul ca Șora n-ar mai pleca de la proteste decât „cu duba IML” .

Am văzut cu toții cum a fost exploatat cazul protestatarului bolnav care a decedat după incidentele de la 10 August 2018, și cum o parte a propagandei a folosit agresiv cazul pentru a stârni emoții și a spori înverșunarea … „revoluționară” .

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

15 minute ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

7 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

7 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

16 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago