Site icon

Ieri au fost “consultări” la Cotroceni. Ce miros de chiloțăreală s-a mai întins până spre Grozăvești. Ai fi zis că ești la metrou

La începutul lunii ianuarie a anului 2016, niște tineri din România încercau să iasă din anonimat prin organizarea unui eveniment destul de excentric: “În chiloţi, la metrou”, sau așa cum a fost ea importantă manifestarea respectivă din marile metropole occidentale, sub numele de No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou).

Ei bine, inițiatorul acestei chiloțăreli la metrou ieri s-a aflat în consultări la Cotroceni cu președintele României. Ce-ar fi putut “consulta” oare aceste două jalnice specimene? Marca sau mărimea budigăilor, materialele care nu irită și în care nu transpiri?

Ieri au fost "consultări" la Cotroceni. Ce miros de chiloțăreală s-a mai întins până spre Grozăvești. Ai fi zis că ești la metrou.
Ieri au fost “consultări” la Cotroceni. Ce miros de chiloțăreală s-a mai întins până spre Grozăvești. Ai fi zis că ești la metrou., Foto: facebook

Așa după cum vă spuneam, ieri au fost “consultări” la Cotroceni. Ce miros de chiloțăreală s-a mai întins până spre Grozăvești… Ai fi zis că ești la metrou!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Exit mobile version