Renate Weber: „Augustin Lazăr este cea mai mare rușine care i se putea întâmpla României la 30 de ani de la căderea comunismului”

Europarlamentarul român Renate Weber consideră că „Augustin Lazăr este cea mai mare rușine care i se putea întâmpla României la 30 de ani de la căderea comunismului”.

Europarlamentarul român Renate Weber consideră că „Augustin Lazăr este cea mai mare rușine care i se putea întâmpla României la 30 de ani de la căderea comunismului”.

” De mai multa vreme Presedintele Iohannis ne da lectii de greva prezidentiala. Nu-l revoca pe Procurorul General al Romaniei, desi are obligatia constitutionala de a-l revoca. Ei si? Cum sa se impiedice Presedintele in Constitutie? Tocmai ce ne-a dovedit prin temele pe care vrea sa le puna in discutie la referendum ca nici nu stie Constitutia, nici nu-i pasa de ea.

Dar nici macar acum nu-l revoca? Acum cand sunt dovezi de necontestat ca Lazar a facut parte din cea mai abjecta categorie de oameni, aceea a asa-zisilor profesionisti care de fapt au muncit cu sarg la mentinerea regimului comunist, ei fiind cerberii care asigurau linistea acestuia prin orice mijloace, inclusiv bagarea la puscarie a disidentilor, mentinerea lor acolo si dincolo de termenul legal, acoperirea relelor tratamente si actelor de tortura la care erau supusi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ei erau adevarati complici la savarsirea unor astfel de fapte. Augustin Lazar este cea mai mare rusine care i se putea intampla Romaniei la 30 de ani de la caderea comunismului. Si intelegem acum si de ce a acoperit Protocoalele secrete care au ingenuncheat Justitia si de ce a semnat el insusi. A fost un om al sistemului represiv nelegal si abuziv si atunci si acum. Si nici macar acum Presedintele Iohanis nu-l revoca? Cat de indatorat poate sa-i fie domnului Lazar?”, a scris Renate Weber pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Liviu Pleșoianu: "Icoana digitală inversată a sfântului procuror Augustin, zis și Procurorul Iadului de la Aiud"

Dum apr. 7 , 2019
Pe lângă numeroasele declarații publice sau comentarii pline de patimă la adresa procurorului general Augustin Lazăr, deputatul Liviu Pleșoianu mai adaugă și un pamflet publicat pe contul său de socializare. „Cyborgul narcisist și „celălalt Lazăr” Cyborgul narcisist a ieșit duminică la soare, aparatele să-l pozeze, camerele să-l înregistreze… Și-a purtat […]

Poate vă place și:

libris.ro