RSS

27 Februarie 1470: Ștefan cel Ma…

Pe 27 februarie 1470…

28 Februarie 1913: GHEZA VIDA - …

108 ani de la nașter…

27 Februarie 1821: Veniamin Cost…

Pe 27 februarie 1821…

Cine sunt cei speriați de adevăr…

Joi dimineața, senat…

La 24 februarie 1870 era inaugur…

La data de 24 februa…

Aurelian Pavelescu: "De ce senat…

"De ce senatoarea Di…

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

În data de 21 Februa…

La 23 Februarie 1941 situația bi…

Ocupația horthystă a…

Revelație a senatoarei Diana Iov…

Atacată atât în timp…

Arafat și Voiculescu, cel mai cr…

De câte ori a exista…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

George Simion, la Brăila: astfel de inițiative ar deveni regulă, nu excepție

Print Friendly, PDF & Email

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion a vizitat astăzi, 8 aprilie, orașul Brăila. Însoțit de Lucian Căprariu, Consilier Local Independent și de susținătorii ,,România MARE în Europa” în cadrul vizitei oficiale, Simion a pășit pragul a două instituții importante din Brăila – fabrica ,,Magenta” și spitalul privat ,,Veneția”.

George Simion susține proiectul Cumpără Fabricat în România, iar cu această ocazie a achiziționat un sacou fabricat la Magenta, în Brăila. În cadrul vizitei, Simion a discutat cu angajații fabricii, a prezentat programul electoral și i-a îndemnat pe brăileni să fie parte a campaniei România
MARE în Europa.

,,După cum am promis, voi vizita minim 10 fabrici în această campanie. Prima a fost azi, fabrica de confecții Magenta din Brăila. Și mi-am luat și un sacou nou! Cumpărați Fabricat în România!”, a scris Simion pe pagina de Facebook.

George Simion, la Brăila: astfel de inițiative ar deveni regulă, nu excepție
George Simion, la Brăila: astfel de inițiative ar deveni regulă, nu excepție

Fabrica Magenta are ca activitate de bază fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbaţi. Întreprinderea de pe malul Dunării execută costume prin comadă online, iar piaţa de desfacere este doar în România, făcând propria distribuţie pentru toate zonele.

Tot astăzi, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, a vizitat primul spital privat din municipiul Brăila ,,Venția”. Simion a semnalat faptul că spitalul Veneția caută să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare, dar ghidul nici măcar nu este scris.

evomag.ro

,,M-a impresionat să văd spitalul creat la Brăila de doctorul Dan Dunărențiu. Dacă ar fi și sprijinite, astfel de inițiative, ar deveni regulă, nu excepție. Sănătatea neamului nostru trebuie să fie o prioritate națională! Spitalul Veneția caută să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare, dar ghidul nici măcar nu este scris. Le doresc succes și îi voi sprijini cu tot ce voi putea!”,  a scris Simion pe pagina de Facebook.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info