Categories: Bolsevism

Fostul deținut politic Marin Iancu despre Lazăr: „Trebuie să rămână în istoria țării ca un exemplu negativ al societății noastre nedrepte”

Fostul deținut politic Marin Iancu, peste care au trecut ani cumpliți de suferință atât în timpul perioadei în care a fost încarcerat la Aiud, cât și după eliberare, când a trăit o cumplită dramă familială, a găsit puterea să-i transmită fostului procuror comunist Augustin Lazăr că poate „să-și mănânce liniștit pensia”, însă pentru cele săvârștie la Aiud „numai biserica îl mai scapă”.

„Ce-i pot dori eu acestui om, decât să-și mănânce pensia liniștit. Numai biserica îl mai scapa dupa ce ne-a zdrobit sufletele noastre, ale familiilor, copiilor și ale tuturor ceilalți care au avut de suferit. „, a spus Marin Iancu

„(…) trebuie să rămână (n.r. Augustin Lazăr) în istoria țării ca un exemplu negativ al societății noastre nedrepte„, a mai adăugat fostul deținut politic Marin Iancu

„L-aș întreba dacă el are copii și dacă el s-a gândit atunci când m-a amânat pe mine – a văzut că totuși sunt ofițer și eu, nu sunt…. Dacă eu l-aș întâlni acum i-aș spune acum că este un om.. dacă i se poate spune cumva „om”. Acesta nu e om, este bestie umană, ca să-ți bați joc de libertatea unui om în felul acesta”, a mai spus Marin Iancu.

Fostul deținut politic Marin Iancu despre Lazăr: ” ”Trebuie să rămână în istoria țării ca un exemplu negativ al societății noastre nedrepte””

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

16 ore ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

o zi ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

2 zile ago