În urma unei plângeri depuse de către fosta senatoare Cristiana Anghel, Parchetul General investighează fuziunea dintre USR și USB din anul 2016, a anunțat avocatul Dan Chitic pe contul său de facebook.
În urma unei plângeri depuse de către fosta senatoare Cristiana Anghel, Parchetul General investighează fuziunea dintre USR și USB din anul 2016, a anunțat avocatul Dan Chitic pe contul său de facebook.
“Bombă: Parchetul General a început să investigheze fuziunea dintre USB și USR din anul 2016 în urma plângerii formulată de Cristiana Anghel. Dosar 409/P/2018. De azi, USR e un ”partid penal”! Oficial. “, a scris pe facebook avocatul Dan Chitic
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Aproape de sfârșitul Primului Război Mondial, situația din zona de Nord-Vest a României încă nu era pe deplin sigură, mai cu seamă și pentru că la Satu Mare, administrația maghiară încă nu se lăsa îndepărtată de la cârma urbei. Deși la finele anului 1918 la Satu Mare funcționase chiar și un Comitet Național Român, la începutul lunii martie a anului 1919 se constituise un așa zis soviet al muncitorilor de către bolșevicii unguri.