Categories: Societate

Mihai Tîrnoveanu: „Le spunem clar, răspicat: NU vom accepta Codul Administrativ, Nu vom accepta ca limba maghiară să devină a doua limbă oficială în stat!”

” Le spunem clar, răspicat: NU vom accepta Codul Administrativ, Nu vom accepta ca limba maghiară să devină a doua limbă oficială în stat! 

Coaliția PSD-ALDE se pregăteste (foarte posibil chiar în Săptămâna Mare) să-i vândă pe 30 de arginți (pensiile speciale) pe românii din Ardeal, celor de la UDMR.

Iată ce a declarat miercuri Liviu Dragnea:

„Astăzi am adoptat câteva hotărâri care sunt importante, şi anume Codul administrativ să se adopte prin ordonanţă de urgenţă într-o perioadă rezonabilă (… ) Vom discuta şi cu colegii de la UDMR şi împreună vom lua o decizie”.a spus Liviu Dragnea în Parlament, la finalul şedinţei CExN al PSD, potrivit Agerpres. 

”Urgența” este mare deoarece aparatul de partid (alesii locali) trebuie stimulat la alegeri prin asigurarea pensiilor speciale. Pentru aceşti 30 de arginți ai lui Iuda, Guvernul deschide larg ușa autonomiei teritoriale pe criterii etnice, nu numai în Harghita, Covasna, Mures, ci până la granița cu Ungaria, pe tot teritoriul pierdut în 1940 prin Dictatul de la Viena si recucerit cu sânge si jertfă de trupele armatei române în cel de Al Doilea Război Mondial.

Prin Codul Administrativ, declarat anul trecut neconstituțional de către CCR, angajatii prefecturilor si deconcentratelor (toate instituțiile aflate în subordinea prefecturilor) vor fi OBLIGAŢI să cunoască limba maghiară.

Se va produce astfel o a doua epurare etnică, de data aceasta la nivelul Administratiei Centrale, după cea care a avut loc la nivelul administratiei locale. PSD impune în acest sens varianta Ordonanței de Urgență, mult mai simplă si bineînțeles mai rapidă pentru ei.

Odată publicată în Monitorul Oficial, Ordonanța îsi exercită efectele. Legea va trebui mai apoi să treacă si prin Parlament, dar fără un termen de timp specificat. Textul Ordonanței, în condițiile în care acesta va fi elaborat, conform declarațiilor lui Dragnea, ”împreună cu UDMR”, nu va suferi modificări esenţiale față de cel de anul trecut. 

Așadar, noi românii, aflați în Duhul Neamului, rămânem pe baricade. Lupta pentru România continuă. Fiți absolut siguri, voi ce vă pregătiți de Trădare, că vom avea ştiinţa si mai ales Ajutorul Lui Dumnezeu de a putea avea de partea noastră o mare parte a poporul român, a acestui popor minunat ce se încăpățânează să nu moară, când voi, cei care-l trădați, îl vreți a fi mort. Suntem vii, suntem cu ochii pe voi!
Mergem cu Dumnezeu înainte!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Leave a Comment

Recent Posts

Noaptea Muzeelor boicotată în acest an de angajații muzeelor în nordul Moldovei

Nemulțumiți de inechitățile salariale, angajații muzeelor din Nordul Moldovei sunt hotărâți să boicoteze anul acesta…

4 ore ago

16 Mai 1600 – Mihai Viteazul ia Cetatea Suceava fără niciun fel de luptă, pur și simplu i se deschid porțile cetății

Sub spectrul unei iminente reveniri a lui Sigismund Báthory cu scopul de a recuceri Transilvania…

16 ore ago

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

24 de ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

o zi ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

o zi ago