libris.ro

Mihai Tîrnoveanu: „Le spunem clar, răspicat: NU vom accepta Codul Administrativ, Nu vom accepta ca limba maghiară să devină a doua limbă oficială în stat!”

” Le spunem clar, răspicat: NU vom accepta Codul Administrativ, Nu vom accepta ca limba maghiară să devină a doua limbă oficială în stat! 

Coaliția PSD-ALDE se pregăteste (foarte posibil chiar în Săptămâna Mare) să-i vândă pe 30 de arginți (pensiile speciale) pe românii din Ardeal, celor de la UDMR.

Iată ce a declarat miercuri Liviu Dragnea:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Astăzi am adoptat câteva hotărâri care sunt importante, şi anume Codul administrativ să se adopte prin ordonanţă de urgenţă într-o perioadă rezonabilă (… ) Vom discuta şi cu colegii de la UDMR şi împreună vom lua o decizie”.a spus Liviu Dragnea în Parlament, la finalul şedinţei CExN al PSD, potrivit Agerpres. 

”Urgența” este mare deoarece aparatul de partid (alesii locali) trebuie stimulat la alegeri prin asigurarea pensiilor speciale. Pentru aceşti 30 de arginți ai lui Iuda, Guvernul deschide larg ușa autonomiei teritoriale pe criterii etnice, nu numai în Harghita, Covasna, Mures, ci până la granița cu Ungaria, pe tot teritoriul pierdut în 1940 prin Dictatul de la Viena si recucerit cu sânge si jertfă de trupele armatei române în cel de Al Doilea Război Mondial.

Prin Codul Administrativ, declarat anul trecut neconstituțional de către CCR, angajatii prefecturilor si deconcentratelor (toate instituțiile aflate în subordinea prefecturilor) vor fi OBLIGAŢI să cunoască limba maghiară.

Se va produce astfel o a doua epurare etnică, de data aceasta la nivelul Administratiei Centrale, după cea care a avut loc la nivelul administratiei locale. PSD impune în acest sens varianta Ordonanței de Urgență, mult mai simplă si bineînțeles mai rapidă pentru ei.

Odată publicată în Monitorul Oficial, Ordonanța îsi exercită efectele. Legea va trebui mai apoi să treacă si prin Parlament, dar fără un termen de timp specificat. Textul Ordonanței, în condițiile în care acesta va fi elaborat, conform declarațiilor lui Dragnea, ”împreună cu UDMR”, nu va suferi modificări esenţiale față de cel de anul trecut. 

Așadar, noi românii, aflați în Duhul Neamului, rămânem pe baricade. Lupta pentru România continuă. Fiți absolut siguri, voi ce vă pregătiți de Trădare, că vom avea ştiinţa si mai ales Ajutorul Lui Dumnezeu de a putea avea de partea noastră o mare parte a poporul român, a acestui popor minunat ce se încăpățânează să nu moară, când voi, cei care-l trădați, îl vreți a fi mort. Suntem vii, suntem cu ochii pe voi!
Mergem cu Dumnezeu înainte!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș