Categories: Daniel Gheorghe

Deputatul PNL Daniel Gheorghe: „Țara mea nu mai poate fi un poligon de încercare pentru tot felul de experimente dubioase”

Deputatul liberal Daniel Gheorghe și-a exprimat „suferința sufletească” pentru toate etichetele nedrepte puse românilor, afirmând că România „nu mai poate fi un poligon de încercare pentru tot felul de experimente dubioase”.

Țara mea nu mai poate fi un poligon de încercare pentru tot felul de experimente dubioase și nici nu poate fi tratată la nesfârșit precum un batalion disciplinar. Ma uit cu puternică suferință sufletească la toate aceste etichete stupide care ni se lipesc pe frunte de tot felul de neaveniți.

Noi, românii, nu suntem nici mai corupți, nici mai hoți și nici mai bătuți în cap decât alții. Condiția umană este una singură peste tot în lume. Vrem o națiune care să trăiască demn și să se bucure de viață? Să învățăm să trăim pentru noi înșine și să ne lepădam de orice complex in fața orisicui vine să ne urecheze ori sa ne arate nouă ce avem de făcut la noi în casă. Așadar țineți minte 3 cuvinte : libertate, demnitate și nu în ultimul rând, suveranitate românească!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

19 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago