Societate

„Justiția” a decis: Pe Sorina o pot lua americanii, românii rămân cu Pițurcă

Până la urmă ce s-a dorit să aibă românii? O justiție „independentă” în România, sau una sălbatică, scăpată total de sub controlul rațiunii, al bunului simț, al responsabilității față de apărarea intereselor cetățeanului român? În slujba cui se manifestă așa zisa „independență” a justiției din România?

Știrea zilei în România este faptul că judecătoria Slatina a decis că Sorina poate pleca din țară. Sorina poate pleca în SUA, iar românii rămân cu… Pițurcă. Încă o dublă măsură evidentă menită să lovească puternic în încrederea românilor în sistemul de justiție din România. Dacă sistemul de justiție din țara ta nu este în slujba cetățeanului, din a cărui taxe și impozite este asigurată funcționarea și presupusa imparțialitate a a acestuia, ce încredere să mai ai în justiție?

Deși milioane de români au văzut cum procuroarea care a luat-o cu forța pe Sorina de la domiciliul asistentei maternale din Baia de Aramă a abuzat cu bună știință de funcția sa implicându-se într-o acțiune care nu face deloc cinste unui procuror, CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei  Maria Pițurcă.

Un sistem defect, asta ca să nu zicem infect, sau după cum mărturisea fostul președinte Traian Băsescu, un sistem mafiot dintr-un „stat mafiot”.

„Justiția” a decis: Pe Sorina o pot lua americanii, românii rămân cu Pițurcă, Foto: captură youtube

Asta a decis azi justiția ridicată în slăvi ani de zile pe străzile României, că pe Sorina, în ciuda nenumăratelor dezvăluiri publice despre ilegalitățile comise în cadrul acestui așa zis proces de adopție, o pot lua niște personaje cel puțin controversate în America, iar la schimb, pe capul românilor rămâne în mod samavolnic și neavenit procuroarea Pițurcă.

Copii precum Sorina mai sunt în România, doritori de copii de peste hotare mai sunt, robinetul exportului de copii din România în condiții dubioase s-a deschis iar… Intrați, intrați și cumpărați! Avem de toate felurile: mai bălai, mai pistruiați, mai rotofei, mai rumeni, mai cum vă poftește inimioara și … necesitățile!

Vasile Morari

Morari Vasile

Leave a Comment
Share
Published by
Morari Vasile

Recent Posts

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

49 de minute ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

o oră ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

2 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

4 ore ago