RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

“Justiția” a decis: Pe Sorina o pot lua americanii, românii rămân cu Pițurcă

Până la urmă ce s-a dorit să aibă românii? O justiție “independentă” în România, sau una sălbatică, scăpată total de sub controlul rațiunii, al bunului simț, al responsabilității față de apărarea intereselor cetățeanului român? În slujba cui se manifestă așa zisa “independență” a justiției din România?

Știrea zilei în România este faptul că judecătoria Slatina a decis că Sorina poate pleca din țară. Sorina poate pleca în SUA, iar românii rămân cu… Pițurcă. Încă o dublă măsură evidentă menită să lovească puternic în încrederea românilor în sistemul de justiție din România. Dacă sistemul de justiție din țara ta nu este în slujba cetățeanului, din a cărui taxe și impozite este asigurată funcționarea și presupusa imparțialitate a a acestuia, ce încredere să mai ai în justiție?

Deși milioane de români au văzut cum procuroarea care a luat-o cu forța pe Sorina de la domiciliul asistentei maternale din Baia de Aramă a abuzat cu bună știință de funcția sa implicându-se într-o acțiune care nu face deloc cinste unui procuror, CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei  Maria Pițurcă.

Un sistem defect, asta ca să nu zicem infect, sau după cum mărturisea fostul președinte Traian Băsescu, un sistem mafiot dintr-un “stat mafiot”.

"Justiția" a decis: Pe Sorina o pot lua americanii, românii rămân cu Pițurcă
“Justiția” a decis: Pe Sorina o pot lua americanii, românii rămân cu Pițurcă, Foto: captură youtube

Asta a decis azi justiția ridicată în slăvi ani de zile pe străzile României, că pe Sorina, în ciuda nenumăratelor dezvăluiri publice despre ilegalitățile comise în cadrul acestui așa zis proces de adopție, o pot lua niște personaje cel puțin controversate în America, iar la schimb, pe capul românilor rămâne în mod samavolnic și neavenit procuroarea Pițurcă.

apiland.ro

Copii precum Sorina mai sunt în România, doritori de copii de peste hotare mai sunt, robinetul exportului de copii din România în condiții dubioase s-a deschis iar… Intrați, intrați și cumpărați! Avem de toate felurile: mai bălai, mai pistruiați, mai rotofei, mai rumeni, mai cum vă poftește inimioara și … necesitățile!

Vasile MorariContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]