Categories: Stiri

VA AVEA ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ PRIMUL PREȘEDINTE ROMÂN ÎNCEPÂND DIN NOIEMBRIE 2019?!

„VA AVEA ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ PRIMUL PREȘEDINTE ROMÂN ÎNCEPÂND DIN NOIEMBRIE 2019?!

Marea majoritate a cetățenilor români nu au fost informați și nu știu că toți Președinții României, aleși în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toții au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinților și bunicilor.

Toți au intrat de bunăvoie și au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toții s-au transformat în democrați capitaliști și au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu și pe comuniștii din etnia lor. Se pare că, unii dintre ei au fost colaboratori ai Securității, iar alții au grade mari în Serviciile Secrete străine. Nu este, încă, publică informația referitoare la dubla lor cetățenie obținută din partea Israelului sau a Germaniei. 

Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. se încearcă repetarea aceluiași scenariu referitor la ascunderea Adevărului privind: etnia candidaților, a părinților și bunicilor acestora; religia lor; dubla cetățenie; apartenența la Serviciile Secrete străine; legăturile cu O.N.G.-urile finanțate de miliardarul Soros etc.

Candidații anunțați, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidențiale și care sunt mediatizați prin sondajele de manipulare a alegătorilor sunt cu toții alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează și controlează alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. au programat ca să le ofere, din nou, șansa românilor să aleagă un alogen în funcția de Președinte al țării.

Singurul partid politic care a desemnat, la Congresul din 15 decembrie 2018 de la Alba Iulia, un candidat român la funcția de Președinte al țării noastre este Partidul România Noastră. Ca urmare, alegătorii români din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni de Regimurile post-decembriste, au șansa să aleagă pe primul Președinte român al României, din ultimii 30 de ani.”

Dr.Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019
Cluj-Napoca,
19 iulie 2019

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

4 ore ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

14 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

2 zile ago