libris.ro

VA AVEA ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ PRIMUL PREȘEDINTE ROMÂN ÎNCEPÂND DIN NOIEMBRIE 2019?!

„VA AVEA ROMÂNIA POST-DECEMBRISTĂ PRIMUL PREȘEDINTE ROMÂN ÎNCEPÂND DIN NOIEMBRIE 2019?!

Marea majoritate a cetățenilor români nu au fost informați și nu știu că toți Președinții României, aleși în perioada 1990-2014, respectiv Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Werner Iohannis, sunt alogeni. Cu toții au ascuns cu grijă adevărata lor origine etnică, a părinților și bunicilor.

Toți au intrat de bunăvoie și au activat în Partidul Comunist Român. După lovitura de stat din decembrie 1989, cu toții s-au transformat în democrați capitaliști și au condamnat, doar în vorbe, Comunismul, dar nu și pe comuniștii din etnia lor. Se pare că, unii dintre ei au fost colaboratori ai Securității, iar alții au grade mari în Serviciile Secrete străine. Nu este, încă, publică informația referitoare la dubla lor cetățenie obținută din partea Israelului sau a Germaniei. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. se încearcă repetarea aceluiași scenariu referitor la ascunderea Adevărului privind: etnia candidaților, a părinților și bunicilor acestora; religia lor; dubla cetățenie; apartenența la Serviciile Secrete străine; legăturile cu O.N.G.-urile finanțate de miliardarul Soros etc.

Candidații anunțați, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidențiale și care sunt mediatizați prin sondajele de manipulare a alegătorilor sunt cu toții alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează și controlează alegerile prezidențiale din noiembrie a.c. au programat ca să le ofere, din nou, șansa românilor să aleagă un alogen în funcția de Președinte al țării.

Singurul partid politic care a desemnat, la Congresul din 15 decembrie 2018 de la Alba Iulia, un candidat român la funcția de Președinte al țării noastre este Partidul România Noastră. Ca urmare, alegătorii români din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni de Regimurile post-decembriste, au șansa să aleagă pe primul Președinte român al României, din ultimii 30 de ani.”

Dr.Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019
Cluj-Napoca,
19 iulie 2019

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info