Categories: AntiromanismUDMR

Mai este statul român apărătorul intereselor poporului român și apărător al Constituției României, sau s-a transformat fățiș în cel mai mare dușman al neamului românesc?

Cu o nedisimulată lehamite constatăm că UDMR își întețește eforturile și planul de a maghiariza agresiv și în mod totalitar județe întregi din România. Sprijinindu-se ca de o pârghie pe noul Cod Administrativ, una dintre cele cele mai parșive și odioase trădări antiromânești ale unei clase politice îndobitocite și trădătoare, UMDR-ul „apasă din nou pedala pe legalizarea limbii maghiare în administrație”.

„UDMR apasă din nou pedala pe legalizarea limbii maghiare în administrație”, scrie ancheteonline.ro

”Administrația publică din România poate rămâne fără reglementare în cazul în care CCR admite sesizarea Avocatului Poporul privind OUG prin care s-a adoptat Codul Administrativ cu modificările executivului, la care și UDMR a formulat obiecții – a atras atenția liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila adăugând: UDMR susține necesitatea adoptării de către legislativ a unui nou proiect de lege, care să transpună aproape integral forma adoptată a Codului administrativ de către Parlament”, a transmis UDMR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

„UDMR: Codul administrativ trebuie adoptat de Parlament. UDMR transmite că a formulat obiecţii la documentul adoptat de Guvern şi precizează că Codul administrativ trebuie adoptat de Parlament. „, scrie romanialibera.ro

Nota noastră: Mai este statul român apărătorul intereselor poporului român și apărător al Constituției României, sau s-a transformat fățiș în cel mai mare dușman al neamului românesc?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

3 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago